Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
"Tudjátok mit, én nem is bánom, hogy akkor szojcsed vagyok. Már maga a kifejezés is, telyóisten...":
Na várjunk csak. Most ugye nem az történt, hogy az elméletileg "lúzer" incelekhez bekommentáló nőnek annyira erős volt, amit írtunk, hogy beküldte a béta balek dobzse barátját, hogy ő is szóljon már hozzá?
A nagy művész meg persze másodikban nem menne át a helyesírásból (én is vétek hibákat, de ez a következő szint és én viszont nem bölcsész vagyok meg nem is művészlélek.. hanem autista mérnök)
Látom, nagyon frusztrál a gondolat, hogy alsóbb rendű létforma lehetsz az incelekhez képest.
"Látom, nagyon frusztrál a gondolat, hogy alsóbb rendű létforma lehetsz az incelekhez képest."
🤣🤣🤣
Ez különösen vicces egy társadalmilag, jellemben hulladék inceltől. De nyugodtan áltasd magad azzal, hogy az incelek az "evolúció következő fokozatai", tudjuk jól, hogy ezt még te magad sem hiszed el, mert tisztában vagy vele, hogy általánosan lenézett és undorítónak tartott tagja vagy a társadalomnak.😉 Ez a szöveged kevésbé volt olyan szórakoztató, mint az evolúciós agymenésed, de még pont jó poén volt így estére.😆
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!