Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonyos nők miért osztanak meg a közösségi médiában olyasmi tartalmat, hogy "hová tűntek a férfiak, akik kényeztetik a barátnőjüket, meg tudnak udvarolni". Ezek provokálnak, vagy a saját negatív tapasztalataikat vetítik ki a férfi nemre?
Figyelt kérdés
jan. 19. 17:43
1/14 anonim 

válasza:

Férfiként többször rákérdeztem erre több nőnél és vagy sokat csalódtak, vagy átb@szták őket.
2/14 anonim 

válasza:

Miért oszt meg bárki bármit?
Mert az aktuális érzelmi állapotát világgá akarja kürtölni. A megosztások, nagyon kevés kivételtől eltekintve, az egyénről szólnak.
3/14 anonim 

válasza:

Amiért itt minden második kérdés arról szól, hogy minden nő a pénzre megy
4/14 anonim 

válasza:

Miért írnak ki ide folyamatosan olyan kérdéseket, hogy a nőknek csak a pénz kell, meg a nők csak 60 kilós tinifiúkkal állnak szóba?
5/14 anonim 

válasza:

"a nők csak 60 kilós tinifiúkkal állnak szóba"
Ilyen baromságot senki sem ír.
6/14 anonim 

válasza:

1000 "hova tűntek az igazi nők akik tudnak nokedlit szaggatni és nem akarnak férfiak lenni" posztra jut egy olyan amit írtál. Szerintem túl lehet élni.
7/14 anonim 

válasza:

Én nem foglalkozok velük, majd macskás nők lesznek, vagy már azok. Vagy kutyások.
De inkább macskát szoktak választani mert azt nem kell elvinni sétálni.
8/14 A kérdező kommentje:
Nem foglalkozom annyira én sem velük, most letiltottam az egyiket. Csak a szándék érdekelt, ezért írtam ki a kérdést.
jan. 19. 18:36
9/14 anonim 

válasza:

Ezt miért úgy írjátok mindig, mintha valami negatív dolog lenne?
Egy csinos kis lakás, csak nekem és pár macskának: nekem ez inkább álom, az életcélom. 😻
10/14 anonim 

válasza:

Azért, mert költői kérdéseket tesznek fel azzal kapcsokatban, hogy vajon van-e olyan férfi akiből nem csak kiábrándulni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!