Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonyos nők miért osztanak meg a közösségi médiában olyasmi tartalmat, hogy "hová tűntek a férfiak, akik kényeztetik a barátnőjüket, meg tudnak udvarolni". Ezek provokálnak, vagy a saját negatív tapasztalataikat vetítik ki a férfi nemre?

7, sok más pozitívuma is van a macskának a kutyával szemben. Nekem mindkettő van. Sokkal kevesebb aktív figyelmet igényel, egy hétre előre lehet eteteni, ha hozzászoktatod, hogy mindig van kaja előtte (az enyémek szerencsére jól osztják be, nem habzsolnak, nem is túlsúl,osak ilyen etetés mellett se), sokkal hosszabb a várható élettartalmuk, olcsóbb az orvosi költség (az enyémek a kutya miatt kapnak oltást, hátha hazahoz valamit, de egy benti macskának az évi egyszeri orvosi kontroll bőven elég, ha nincs baja) ugyanígy benti macskánál nem kell bolha, kullancs, szívféreg stb. védelemre költeni. Elég ha napi 1x ránéz valaki, ha elutazol, meg kétnaponta almoz, nem kell sétáltatni, panzióba adni stb.
Amúgy csatlakozom ahhoz, aki nem érti miért negatív a macskás/kutyás élet. Sokkal kevesebb macera van velük, mint egy másik emberrel. Arról nem szólva, hogy, ha van párom, ha nincs állatom van, volt, lesz.
Írnátok, hogy magányos, megkeseredett vénasszony lesz. Az valóban riasztó jövőkép, bár ez sem zárja ki a férj jelenlétét.

Negatív tapasztalat. Szerintem férfiből több a troll, aki csak butaságokkal provokál. És ők sem közmédiában fogják megosztani, hanem mondjuk itt.
Amúgy én nőként azt nem értem, mire számít. Aki normális, nem fog erre reagálni, aki meg nem normális, az még jobban lehozza az életről a hozzászólásaival.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!