Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi társkeresésben sikertelen, érdemes lehet testépítésbe kezdenie?
Nem azt mondom, hogy azaz aduász ami minden visz. Sokan túlértékelik annak a szerepét, hibásan. Mert ismerek én olyan testépítőt aki echte lúzer a nőknél, illetve nem ritkán látunk az utcán is fullosan kisportolt izmos férfit is dagadt nővel.
Innentől kezdve, lehetetlen lenne arról beszélni, hogy a kondizás az egy tuti ellenszere a férfi sikertelenségnek. Viszont valamiért nehezebben lehet az izmos és kidolgozott testű, szálkás, túlsúly mentes férfiakat belehúzni egy ilyen lúzer kontextusba valamiért. Tehát ha valaki egy tipikus lúzert képzel el aki sikertelen a nőknél, többnyire nem kigyúrt férfiakra gondol, nem az a kép ugrik be neki.
Megéri testépítésbe kezdeni, ún. gymmaxolni ha a jó fizetés (nettó 1,6 milla) és a saját ingatlan már megvan, de mégis egy férfi sikertelen a nőknél, annak ellenére hogy állítólag egész jóképű?
Egy jóképű férfi aki 1,6 millát keres havonta és nem albérletben tengeti az életét csak akkor lesz egyedülálló ha ő úgy akarja.
Vagy ha teljesen kretén.
Tehát vagy nem vagy jóképű vagy van egy nagyobb személyiségbeli problémád.
Ha jó a tested nyilván plusz pont, de önmagában semmit nem jelent.
Amit te is leírtál, tehát azt sem értem miért tetted fel a kérdést.
1,6m-hoz olyan skillek kellenek, mihez képest gyerekjáték összeszedni egy bnőt.
Szóval neked nincs 1,6m fizetésed.
3-as
Pedig rengeteg férfit ismerek, aki hasonló problémákkal küzd, pedig nem albérletben lakik, és nem minimálbért keres. Szimplán a probléma az, hogy nem nagyon van olyan nő aki nem foglalt a mai világban. Tehát a kínálat nagyon satnya a nőkből. Főleg a fővárosban már nem nagyon lehet ismerkedni vagy találkozni olyan nőkkel akik ne lennének foglaltak.
Én vagy már 10-12 éve az edzésbe menekültem a sikertelenség miatt, azóta volt egy barátnőm, de nem lettem csajozógép, sőt kihagytam jó pár évet tavaly kezdtem újra (nem konditerembe járok télen-nyáron a szabadban edzek). Azt vettem észre igy viszonylag izmosan (176 cm, 90 kg) hogy még rosszabb mert ugyanúgy nem értek a nők nyelvén, nem találok közös témát velük de ott van hogy akkor mit tegyek még? Ház, autó van.
Nem akarok a személyiségemre olyan dolgokat erőszakolni önfejlesztés néven ami ellen zsigerből tiltakozok csak azért hogy jobban menjen az ismerkedés, pedig mindig erről a belső fejlődésről papolnak. Igy is szivom magamba a tudást olyan dolgokról amik valóban érdekelnek.
Érdekelne a másik oldal, nem kötekedésből, hogy egy nő mit tett meg, mit fejlesztett magán kivül belül azon kivül hogy nőnek született. Mit értenek pontosan és konkrétan belső önfejlesztésen mert ez nekem olyan megfoghatatlan.
9-es
A te esetedben a 176 centivel van a baj. Európában az nagyon alacsony. Ha olyan magas vagy, lehet neked akármennyi pénzed, paripád, palotád, nőd az nem lesz, akármilyen izmos is vagy.
Nekem van olyan kollégám aki hozzám hasonló paraméterekkel rendelkezik és 190 centi magas, és ő sem talál barátnőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!