Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha társat szeretnénk találni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha társat szeretnénk találni, érdemes már a bemutatkozásba leírni, hogy van gyermekünk?

Figyelt kérdés

A kérdésem egy vita ihlette a kollégáimmal. Szerintük felesleges már rögtön a bemutatkozásomba leírni hogy van gyermekem, mert ez azokat a nőket is elriasztja, akik a fotóim és a bemutatkozásom alapján szívesen megismernének.

Nem értettem egyet velük... Szerintem érdemes őszintének lenni és nyílt lapokkal játszani.

ma 06:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem baromira el kell mondani mar az ismerkedes elejen, nem pedig titkolni.

Ha szimpatikus lenne egy ferfi es utolag mondana el, hogy egyebkent van gyereke, az eletben nem allnek vele tobbet szoba.

Megis mi ertelme eltitkolni? Ugyis kiderul, ha meg valaki nem akarja mas gyereket nevelni vagy egyaltalan gyereket, azzal szemben nem fair, hogy nem mondod el neki.

ma 07:03
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
A legkardinálisabb, akár dealbreaker dolgokat már a találkozó előtt érdemes elmondani. Vagy legkésőbb az első randin, de én már akkor is kicsit úgy érezném, hogy direkt eltitkolta, mert nem bízott abban, hogy engem nem fog zavarni. Ez máris megingatja a bizalmat.
ma 07:39
 3/10 anonim ***** válasza:
92%

Azért egy gyerek nem olyan apróság, mint mondjuk egy cica, vagy mondjuk egy madárpók.

Mert míg a fenti kettő ha kiderül, nem igazán befolyásolja a kapcsolatot, addig egy gyerek konkrétan mindent megváltoztat.

Ebből kifolyólag szerintem csakis nyíltan érdemes ezt kezelni, mert ez egy veled járó teher, ami nem mindenkinek felel meg.

Az pedig baromság, amit a munkatársaid mondanak.

Ha nekem pl a gyerek kizáró ok, akkor kizáró ok. Akkor is, ha benne van a leírásodban és akkor is, ha egy hónap ismeretség után derül ki.

A különbség annyi, hogy első esetben őszinte és nyílt voltál, a másodikban titkolóztál. És ha egy ennyire fontos dolgot eltitkolsz, mi mást fogsz még eltitkolni előlem?

ma 07:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Naná! Az ilyesmit nem érdemes elhallgatni.
ma 07:52
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Aki egyáltalán nem akar gyereket, vagy akar, de nem a másét, hanem sajátot, az úgy is lepattint, ha később mondod el, mert nem voltál őszinte, és aki nem akar gyereket, az nem akar és pont. Attól, hogy a fotó és a bemutatkozás alapján szimpatikus vagy, ez édes kevés, attól még a gyerekes létet nem akarja bevállalni veled az olyan ember, aki nem akar gyereket. Gyerekest keress, jobban jársz!
ma 07:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Azokat a nőket el fogja igyis úgyis. Jobb pár kört spórolni mindenki idejéből
ma 08:06
 7/10 anonim ***** válasza:
A kollégáid baromságot beszélnek. Kérdezd meg tőlük, ha ne közöld az elején akkor mikor? Kíváncsi lennék a válaszra!
ma 08:22
 8/10 anonim ***** válasza:
A titkolózás sosem vezet jóra! Ha valamilyen meglévő tényező, szokás, külsőség vagy akár jellemvonás kizáró ok valakinél, akkor az kizáró ok, még akkor is, ha jófej az illető.
ma 08:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Azért egy gyerek nem olyan apróság, mint mondjuk egy cica, vagy mondjuk egy madárpók.

Mert míg a fenti kettő ha kiderül, nem igazán befolyásolja a kapcsolatot, addig egy gyerek konkrétan mindent megváltoztat”

Dehogynem, nekem benti kutyám van és sok pasinál még az is kizáró ok. Nemhogy egy gyerek.

ma 09:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem a nő akkor közölné hogy van gyereke mikor már alakul valami, kiakadnék..
ma 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!