Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha társat szeretnénk találni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha társat szeretnénk találni, érdemes már a bemutatkozásba leírni, hogy van gyermekünk?

Figyelt kérdés

A kérdésem egy vita ihlette a kollégáimmal. Szerintük felesleges már rögtön a bemutatkozásomba leírni hogy van gyermekem, mert ez azokat a nőket is elriasztja, akik a fotóim és a bemutatkozásom alapján szívesen megismernének.

Nem értettem egyet velük... Szerintem érdemes őszintének lenni és nyílt lapokkal játszani.

nov. 5. 06:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hülyeség az első találkozáskor elmondani, mivel sosem akartam gyereket és ez nem is fog megváltozni, tehát másét sem akarom. Nem akarok játszóterezni meg gyerek programokra járkálni még kéthetente se! Mi értelme volna ilyen kudarcos randikra járnod? Őszintén? Ha van olyan gyerektelen nő, aki ezt elfogadja, az majd úgy is találkozik veled, ha akar, de titkolni ezt a tényt átvágásnak gondolom.
nov. 6. 12:46
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem akar gyerekessel kezdeni, az nem fog, fejre is állhatsz, felesleges titkolni, hisz úgy is csak egy darabig lehetne! Engem nem zavar a gyerek, de ha eltitkolnád, nem tudnék bízni benned és suttyónak tartanálak, aki szégyenli a gyerekét!
nov. 6. 14:40
 23/24 anonim ***** válasza:
Felesleges köröket csinálsz magadnak és az ismerkedni vágyóknak, ha ezt nem mondod el, hisz ha valakit elriaszt a gyerek, azt személyesen is elriasztja. Tehát ha nem írod le, igen, lehet több lesz a jelentkező, de úgyis lelépnek, ha megtudják.
nov. 6. 16:54
 24/24 anonim ***** válasza:
Mindenféleképp írd le. Azt hiszem, egyébként gyerekkel társat keresni egyenlő az el...szott élettel! Nőként se könnyű, de férfiként hatványozottabban nehezebb, mert sajnos társadalmi szinten negatívabb a megítélés. Ha te léptél le akkor szemét vagy, mivel elhagytad a családot, ha pedig kidobott az asszony, akkor biztos nyomós okkal vállalta az egyedülálló anyaságot, tehát megint csak valami gond lehet veled. Mindezek tudatába sok jóra ne számíts!
nov. 7. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!