Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek mit érdemes írni...

Szerintetek mit érdemes írni egy bemutatkozásba?

Figyelt kérdés

Egy társekereső, beszélgetős oldalról van szó. Nem keresek társat, inkább csak beszélgetnék vagy megismernék új embereket. Nem akarom leírni benne, hogy milyen filmeket, zenéket szeretek, a hobbimat sem (mert nincs is :D) mert később akkor nem tudunk miről beszélni. Meg sablonszöveget se akarok írni. Valami 1-2 rövid mondatos bemutatkozást szeretnék írni amiből kiderül, hogy tudok helyesen írni, van humorérzékem és értelmes vagyok. Gondolkodom de nem jut eszembe semmi jó. Szerintetek milyen dolog szerepeljen abban az 1-2 mondatban?

Fiú vagyok.

2016. nov. 7. 14:15
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát az nem jó, amit te leírtál? "Tudok helyesen írni, van humorérzékem és értelmes vagyok." :)
2016. nov. 7. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!