Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Utálom az Anett nevemet, mert...

Health visitor kérdése:

Utálom az Anett nevemet, mert mindenki Anettkára asszociál! Érdemes lenne megváltoztatni?

Figyelt kérdés
Alapvetően nem lett volna bajom ezzel a névvel, de amikor elkezdtem felnőni észrevettem, hogy a tanáraim is folyton elsütik ezt a 'viccet" , és nagyon nem tetszik, hogy egy olyan nővel azonosítanak. Bemutatkozásnál is tudom, hogy ha kimondom a nevem, mindenkinek az fog róla eszébe jutni. Sőt, már nekem is az jut róla eszembe. Nagyon zavar ez, meg az identitásomat is, olyan nevet szeretnék, amit nem azonosítanak ilyen negatív tv-s karakterrel. Meg ez az Anettkázás olyan, hogy valamiért mindenki fülébe beleégett anno.
2016. okt. 31. 09:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A helyedben választanék egy becenevet, ami tetszik és megkérném a környezetemet, hogy szólítsanak úgy és fél év múlva már alapból mindenki azon fog szólítani.
2016. okt. 31. 09:09
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
Van, egy Anett ismerősöm, mindenki Zsaninak hívja
2016. okt. 31. 09:17
 3/14 anonim válasza:
Szia engemet is becéznek : Hannácska,Hanna baba... De én meg mondtom nekik a szemükbe ,hogy az én nem szeretem ha így szólítanak.És utána bocsánatot kérnek hogy:Jajj nem akartam...
2016. okt. 31. 09:17
 4/14 anonim ***** válasza:
57%
Változtasd meg, anettkától függetlenül is elég vacak egy név.
2016. okt. 31. 09:27
 5/14 anonim ***** válasza:
49%
Nekem nagyszuleim volt kutyaja jut eszembe. Szerintem szép név, nem erdemes megvaltoztatni, sz@rd le, hogy mit gondolnak a tobbiek, nem te tehetsz arrol, hogy ez a neved. Barataidat trnyleg megkerhetned arra, h ne igy szolitsanak
2016. okt. 31. 09:38
 6/14 anonim ***** válasza:
91%
Nekem eszembe sem jut az a tv-s karakter, ha valaki Anett néven mutatkozik be. Aki Anettkának szólít, azt udvariasan kérd meg, hogy úgy szólítson, ahogy te szeretnéd. Aki továbbra is provokál arra ne fordíts figyelmet a továbbiakban, de inkább magasról tegyél rá, ne megsértődj, mert az utóbbit látva csak méginkább belelendülnek. Ez az Anettkázás le fog csengeni amúgy is.
2016. okt. 31. 09:55
 7/14 anonim ***** válasza:
72%
Szia ! Legyél erős ! Rajtad kívűl legalább 1000 Anett nevű lány/nő van... Én is ismerek kb 7-et. Engem Tibinek hívnak.
2016. okt. 31. 09:58
 8/14 anonim ***** válasza:
Határozottan ki kell állni amellett, hogy ne hívjanak így. Még a tanárokat is meg lehet kérni, hogy ezt a nevet ne használják. Pl ott a Netti becenév. Hívasd magad Nettinek.
2016. okt. 31. 10:28
 9/14 anonim ***** válasza:
64%
Mónika jobb lenne?...
2016. okt. 31. 10:35
 10/14 anonim ***** válasza:
Én tutira leosztanék mindenkit, aki a nevemmel b@@szogat. Amúgy szerintem szép név az Anett. Most nem azt mondom, hogy miattam maradj meg ennél, de tényleg semmi baj nincs vele. Anettka lejárt lemez már. Elképesztő, hogy emberek ilyeneken viccelődnek, miközben már évek óta híre-hamva sincs a nőnek. Meg amúgy is.. Mi bunkóság már. Éreztesd mindenkivel, hogy prosztó paraszt, aki ilyenen humorizál.
2016. okt. 31. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!