Health visitor kérdése:
Utálom az Anett nevemet, mert mindenki Anettkára asszociál! Érdemes lenne megváltoztatni?
Figyelt kérdés
Alapvetően nem lett volna bajom ezzel a névvel, de amikor elkezdtem felnőni észrevettem, hogy a tanáraim is folyton elsütik ezt a 'viccet" , és nagyon nem tetszik, hogy egy olyan nővel azonosítanak. Bemutatkozásnál is tudom, hogy ha kimondom a nevem, mindenkinek az fog róla eszébe jutni. Sőt, már nekem is az jut róla eszembe. Nagyon zavar ez, meg az identitásomat is, olyan nevet szeretnék, amit nem azonosítanak ilyen negatív tv-s karakterrel. Meg ez az Anettkázás olyan, hogy valamiért mindenki fülébe beleégett anno.2016. okt. 31. 09:03
11/14 anonim válasza:
Pedig Anettka már rég eltűnt a süllyesztőbe...
Engem Orbán Viktorral azonosítanak :'(
12/14 anonim válasza:
Bolond vagy ha ezért akarod megváltoztatni. És ha megváltoztattad mondjuk egy másik névre aztán utána fél évre megjelenik valami majomceleb a tv-ben azzal a névvel, akkor újra megváltoztatod ?
13/14 anonim válasza:
Szerintem ne változtasd meg! Gyönyörű név! Kérde meg a környezeted hogy ne hívjanak téged így!
14/14 anonim válasza:
Engem sokszor hívtak Anettkának a mai napig előfordul megmondtam,hogy zavar és nem szeretem ahogy becéznek azóta egyre ritkábban hallom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!