Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha társat szeretnénk találni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha társat szeretnénk találni, érdemes már a bemutatkozásba leírni, hogy van gyermekünk?

Figyelt kérdés

A kérdésem egy vita ihlette a kollégáimmal. Szerintük felesleges már rögtön a bemutatkozásomba leírni hogy van gyermekem, mert ez azokat a nőket is elriasztja, akik a fotóim és a bemutatkozásom alapján szívesen megismernének.

Nem értettem egyet velük... Szerintem érdemes őszintének lenni és nyílt lapokkal játszani.

nov. 5. 06:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Tudatosan gyermektelen vagyok, tehát biztos, hogy nem ismerkednék veled tovább. Nem akarok pót anyuci lenni, a spontán progiknak lőttek, és mindig csak a második helyen lennék.
nov. 5. 10:46
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozva az előttem szólókhoz, inkább azon gondolkozz el, hogy a kollégáid nem tudják mire keresel csajt. Valószínű más szempontból nézik, mert ha csak dugó pajtit keresel, ott nem számít van e gyerek, és a sok férfi ilyen vadászterületnek tekinti az online platformokat. Ha komolyat keresel, inkább ne oszd meg velük, mert a hátad mögött lúzernek tekintenek az őszinteségedért. Amúgy sok sikert!
nov. 5. 10:56
 13/24 anonim ***** válasza:
84%
Szeretem a gyerekeket, próbáltam is már gyerekes férfival, nem működött, soha többet! Mindig csak én alkalmazkodjak, legyek megértő, türelmes, viseljem el, hogy most ez van, most az történt, én hozzak áldozatot, mondjak le dolgokról, stb-stb. Na, nem!
nov. 5. 11:06
 14/24 anonim ***** válasza:
84%
Igen, mert a gyerekesek sajnos tetszik vagy sem, értékcsökkentek a netes húspiacon.
nov. 5. 11:46
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Alap!
nov. 5. 12:04
 16/24 anonim ***** válasza:
91%
Túl sok szappanoperát néztek a kollégáid, ez csak a filmekben van így, hogyha kiderül valami elhallgatott titok, akkor megbocsájtják, és éljen a nagy szerelem. Közhelyes baromság, ha kellesz valakinek, gyerekkel is kellesz, ez csak duma. Nincs igazuk, hogy ráér később bevallani.
nov. 5. 12:21
 17/24 anonim ***** válasza:
84%
Ez is egy szűrő, tehát érdemes, mivel így csak olyanok írnak, akiknek nem akadály a gyermek megléte. Akinél kizáró ok, az már ki is esett. Na meg elképzelted már a szitut, milyen kellemetlen, ha akkor mondod el, ha csak már alakulnak a dolgok? Elég égő lenne!
nov. 5. 12:47
 18/24 anonim ***** válasza:
44%
A benti kutya más okból kizáró ok, mint a gyerek.
nov. 6. 00:59
 19/24 gabor49 ***** válasza:
egyértelműen igen
nov. 6. 06:21
 20/24 anonim ***** válasza:
Az első személyes találkozáskor kell elmondani.
nov. 6. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!