Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfi társkeresésben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi társkeresésben sikertelen, érdemes lehet testépítésbe kezdenie?

Figyelt kérdés

Nem azt mondom, hogy azaz aduász ami minden visz. Sokan túlértékelik annak a szerepét, hibásan. Mert ismerek én olyan testépítőt aki echte lúzer a nőknél, illetve nem ritkán látunk az utcán is fullosan kisportolt izmos férfit is dagadt nővel.

Innentől kezdve, lehetetlen lenne arról beszélni, hogy a kondizás az egy tuti ellenszere a férfi sikertelenségnek. Viszont valamiért nehezebben lehet az izmos és kidolgozott testű, szálkás, túlsúly mentes férfiakat belehúzni egy ilyen lúzer kontextusba valamiért. Tehát ha valaki egy tipikus lúzert képzel el aki sikertelen a nőknél, többnyire nem kigyúrt férfiakra gondol, nem az a kép ugrik be neki.

Megéri testépítésbe kezdeni, ún. gymmaxolni ha a jó fizetés (nettó 1,6 milla) és a saját ingatlan már megvan, de mégis egy férfi sikertelen a nőknél, annak ellenére hogy állítólag egész jóképű?

jan. 19. 19:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ne testépítő légy, csak sportolj heti 4-5x és étkezz egészségesen. Igen, ez az igényes nőknél alap, és hozzásegít a mentális egészséghez, ha már semmi mással nem próbálkozol.
jan. 19. 20:44
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem tudunk változtatni a magasságon. Lehet hogy van benne valami, ösztönylények vagyunk legbelül és a nők a magas férfiakhoz vonzódnak jobban, a férfiak is bizonyos testi adottságokat keresnek az ellenkező nemben. De ezek az elvárások és igények a legritkább esetben találják meg egymást, és itt vissza is tértünk az elfogadásra és az belső fejlesztésébe amit konkrétan még mindig nem fejtett ki nekem itt egy nő sem hogy pontosan ez mit takar náluk.
jan. 19. 20:51
 13/19 A kérdező kommentje:

A te esetedben érdemesebb lehet ázsiai vagy dél-amerikai nőknél próbálkozni, ha azok bejönnek neked, mert azoknak egy 176 centis férfi is lehet magas.

De itt Európában, kb. esélytelen az ilyen férfiaknak, európai barátnőt találni. Magyarországon pedig csak ázsiai férfiak vannak, ázsiai nők nem nagyon vagy csak elenyésző számmal és nem szinglik.

jan. 19. 20:55
 14/19 anonim ***** válasza:
22%
Én egyetértek az általad leírtakkal.
jan. 19. 21:20
 15/19 anonim ***** válasza:
71%

“De itt Európában, kb. esélytelen az ilyen férfiaknak, európai barátnőt találni”

Te mennyi hülyeséget hordasz össze…tehát szerinted Magyarországon minden 176 cm és alatti férfi vagy egyedülálló vagy ázsiai barátnője van?? 😅😅

jan. 19. 22:37
 16/19 A kérdező kommentje:

Hát nem is ismerek, és nem is látok gyakran 17X cm-es férfit barátnővel.

Ezek a rejtélyes férfiak párkapcsolattal csak itt gyik-en léteznek. Legalábbis aki nem öreg, mert régebben még lehetett egy alacsony férfinak is párkapcsolata, de a mai világban már nem nagyon.

jan. 19. 22:56
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

"Ha egy férfi társkeresésben sikertelen, érdemes lehet testépítésbe kezdenie?"

Nem érdemes. Edzeni talán érdemes elkezdeni, de nem testépítés szintjén. Sportosság, megfelelő alkat szükséges, de ez nem a kigyúrt, izomagy szintet jelenti.

A túlzottan kigyúrt test inkább taszító a legtöbb nő számára, csak a férfiak hiszik, hogy a nők a minél több izmot keresik...

A legvonzóbb férfi test nagyjából Brad Pitt felső test szint a Harcosok klubjából.

Ennél több már csak hátrány.

jan. 20. 08:04
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

A testileg egészséges ember vonzóbb a másik nem szemében. Attól, hogy valakinek hatalmas izmai nőnek a testépítéstől, még nem biztos, hogy egészséges is, de mindenképpen jobban néz ki, mint aki láthatóan nem ad semmit sem a testének a kinézetére (pocakos, zsír lóg mindenéről, görnyedt a tartása, a másik véglet, mikor csont sovány, még a szél is elfújja, stb).

Nem minden nőnek jön be a nagy benga fizikum, plusz izomagy, viszont vannak szép számmal, akik erre gerjednek.

Szerintem inkább legyen egészséges fizikumod és ha ehhez téged történetesen a testépítés juttat el, akkor igen, csináld azt.

(Nekem nem igazán kellene olyan nő, aki kimondottan csak a testépítőkre bukik, mert mint mindenben, ebben is, mindig találna magának eggyel jobbat is, mint ami jelenleg van.)

jan. 20. 09:58
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Én elkezdtem edzeni úgy másfél éve, bár nagyon alap szinten és alapvetően egyáltalán nem társkeresés miatt, inkább egészségügyi okokból. Nem konditeremben, csak otthoni körülmények között, alap eszközökkel.

Nekem nagyon jót tett, sokkal jobban érzem magam a bőrömben, fittebb és energikusabb vagyok, nem utolsósorban folyamatos motivációt is ad. Továbbá, növelte az önbizalmam és nekem nagyon előnyösen hatott a testemre, a megjelenésemre. De ami meglepett, hogy még az arcomat is teljesen "átformálta", úgygondolom előnyösen.

Mivel a kiállásom is "erősödött", sokkal talpraesettebnek érzem magam és ez érződik is, magabiztosabban kezdeményezek, ha úgy adódik. És a visszajelzések is olyanok, hogy nekem hasznomra vált a dolog.

Viszont #17-essel egyetértek, nekem több nő is mondta, hogy az túl kigyúrt test annyira nem tetszik nekik, a vékony, sportos test egy szálkás, katonás izomzattal annál inkább.

jan. 20. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!