Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nálam fiatalabb férfiakkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálam fiatalabb férfiakkal hol érdemes ismerkednem személyesen, a helyzetemet is figyelembe véve?

Figyelt kérdés

Negyneves éveim elején járok, nyáron lett vége a 21 évig tartó kapcsolatomnak. A legfőbb ok a férjem merevedési zavara, illetve prostituálthoz való titkos elmenetele volt. Előbbi miatt nem neheztelnék rá, végig mellette álltam, számtalanszor megbeszéltük, hogy menjünk el orvoshoz, elkísérem, de végül sosem került rá sor, a szégyene erősebb volt mindennél. Az életmódján változtatott, az utóbbi 2 évben heti 6-szor edzett, a testalkata is teljesen más lett, mint korábban, a helyzet azonban változatlan maradt. Máskor meg lebukott, hogy elment egy prostituálthoz, de csak azért, hogy megtudja, csak velem nem működik-e a szex. Hiába van egy 17 éves fiunk, aki mindennél fontosabb számunkra, úgy éreztem, hogy ezt nem fogom tudni megbocsájtani neki, jobb lesz, ha elválunk, mielőtt nagyon elmérgesedne a helyzet. Mindenben megegyeztünk, előreláthatólag februárban fog sor kerülni a válásunkra.

Neki van már új párja, én egyáltalán nem ismerkedtem a szakításunk óta. Jelenleg nem tartom elképzelhetőnek, hogy egy újabb, komoly kapcsolatba belevágjak, de azt sem, hogy csak szexpartneri viszonyom legyen. A férjem 7 évvel idősebb nálam, egy ideje motoszkál a tudatalattimban, hogy milyen lenne egy nálam fiatalabb férfival, mondjuk 5-10 évvel fiatalabbal, 30 alá azért nem mennék. Hol érdemes ismerkednem? Tinder nem opció, tanítok egy gimiben, elég kellemetlen helyzetek alakulnának ki belőle, ha megtalálnának a tanítványaim egyedülálló szülei...

tegnap 16:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%
Itt is fognak mindjárt bombázni a kanos hülyegyerekek ha ez kell neked. De igazából ha egy fokkal szebb vagy az ördögnél és nem olyan vagy mint a jégcsap nőként ma bárhol el tudod magad adni.
tegnap 16:36
 2/14 anonim ***** válasza:
Hát pedig net társker. Ha munkahelyen vagy pluszmunkában vagy hétvégés progikon tanfolyamokon bárkiken senki nincs.
tegnap 16:40
 3/14 anonim ***** válasza:
*bármiken
tegnap 16:41
 4/14 anonim ***** válasza:
15%
Sehol? Miért nem jó hozzád illő korban szexre? Kell neked a botrány?
tegnap 16:42
 5/14 anonim ***** válasza:
56%
Hát akkor anonim módon pont itt tudsz ismerkedni. Lesznek jelentkezők attól ne félj. De nekem ettől a ponttól kezdve egy nő ne vinnyogjon hogy nem talál pasit, ő fogja magát ide bebüfögi hogy neki fiatal kell és már sorban is állnak.
tegnap 16:45
 6/14 anonim ***** válasza:
21%

Szia hát én nem nézek ki jól tudom hülyeség ezzel kezdeni de muszàly tisztàzni 28 éves vagyok mindjàrt 29 sok hibàm van és az sem nagy de nincs merevedési zavarom az biztos. Szìvesen megismernélek beszélgetek baràtkozok azt nem hiszem hogy komoly kapcsolat kialakulhat de nem lennék ellene sem. Ami biztos hogy egy jó baràtsàgot felajànlok ha úgy van szìvesen mennék ide oda kirándulni,mozi stb. És igen szeretnék szexelni te is szeretnél szóval nincs ezzel gond. Üzenetben szìvesen le ìrom milyen vagyok idővel folytathatnánk más platformon is.

Ha ìrsz ha nem Boldog karácsonyt!

tegnap 16:45
 7/14 anonim ***** válasza:
41%
6. Azta ez de gáz....
tegnap 16:53
 8/14 anonim ***** válasza:

7 miért gáz?

Oké nem vagyok főnyeremény ezt értem de miért gàz?

tegnap 16:57
 9/14 anonim ***** válasza:
22%

Ekkora Simp vagy hogy itt tálcán kinálod magad a nőknek?

Legyél már férfi.

tegnap 17:05
 10/14 anonim ***** válasza:
Hàt szerintem nincs ezzel baj amilyen vagyok úgy sem engem fogvàlasztani ha nem valami igaz jól kinéző pasit lesz jelentkező az biztos. Akkor miért ìrtam fene tudja ha làt bennem valamit akkor lehet valami nagyszerű.
tegnap 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!