Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nálam fiatalabb férfiakkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálam fiatalabb férfiakkal hol érdemes ismerkednem személyesen, a helyzetemet is figyelembe véve?

Figyelt kérdés

Negyneves éveim elején járok, nyáron lett vége a 21 évig tartó kapcsolatomnak. A legfőbb ok a férjem merevedési zavara, illetve prostituálthoz való titkos elmenetele volt. Előbbi miatt nem neheztelnék rá, végig mellette álltam, számtalanszor megbeszéltük, hogy menjünk el orvoshoz, elkísérem, de végül sosem került rá sor, a szégyene erősebb volt mindennél. Az életmódján változtatott, az utóbbi 2 évben heti 6-szor edzett, a testalkata is teljesen más lett, mint korábban, a helyzet azonban változatlan maradt. Máskor meg lebukott, hogy elment egy prostituálthoz, de csak azért, hogy megtudja, csak velem nem működik-e a szex. Hiába van egy 17 éves fiunk, aki mindennél fontosabb számunkra, úgy éreztem, hogy ezt nem fogom tudni megbocsájtani neki, jobb lesz, ha elválunk, mielőtt nagyon elmérgesedne a helyzet. Mindenben megegyeztünk, előreláthatólag februárban fog sor kerülni a válásunkra.

Neki van már új párja, én egyáltalán nem ismerkedtem a szakításunk óta. Jelenleg nem tartom elképzelhetőnek, hogy egy újabb, komoly kapcsolatba belevágjak, de azt sem, hogy csak szexpartneri viszonyom legyen. A férjem 7 évvel idősebb nálam, egy ideje motoszkál a tudatalattimban, hogy milyen lenne egy nálam fiatalabb férfival, mondjuk 5-10 évvel fiatalabbal, 30 alá azért nem mennék. Hol érdemes ismerkednem? Tinder nem opció, tanítok egy gimiben, elég kellemetlen helyzetek alakulnának ki belőle, ha megtalálnának a tanítványaim egyedülálló szülei...

tegnap 16:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Gondolom ha irodalmat és nyelvtant tanit akkor majd korrepetál jó pénzért. Abban biztos lehetsz ha nem nézel ki jól nem téged választ, ugyan miért tenné?

Te is csak egy vagy a sok közül igy aki fölöslegesen duzzasztja az egóját a semmire.

tegnap 17:13
 12/17 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag bárhol lehet ismerkedni, amerre jársz.

Én is pont ebben gondolkodom, fiatalabbat akarok.

43 vagyok és legfeljebb 30 éves pasik jönnek be.

tegnap 19:09
 13/17 anonim ***** válasza:

5 évvel fiatalabbal bárhol, az a te korosztályod.

10 évvel fiatalabbal neten, de az nehéz lesz.

tegnap 19:09
 14/17 anonim ***** válasza:

Én anno neten ismertem meg egy 40es nőt akivel 2 évig összejártunk. Akkor voltam 25.

Szerintem máshol nem is nagyon jöhetett volna létre ez a kapcsolat.

tegnap 22:21
 15/17 anonim ***** válasza:
A kérdező nem akar semmit valószínűleg szóval...
ma 08:50
 16/17 anonim ***** válasza:

Még hogy 30 alá nem jó vicc. :D

Máris egy tanítvànyod fog reszelni, ismerlek màr benneteket.

ma 08:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Egy jó asszony mindent megbocsájt...
ma 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!