Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen csajjal szerintetek érdemes tovább ismerkednem?
Pár napja ismerkedtem meg társkereső oldalon egy vidéki lánnyal, tök helyes és kedves volt meg minden, képet is cseréltünk és fotó alapján helyesnek is talált, ami azért is furcsa, mert kb. a világba nem volt még aki annak talált volna...
Szóval kb. félóra dumcsi után egyből rátért a léynegre, hogy ő szeretne nálam fent Pesten "melózni" a lakásomon, magyarán szobára hívni embereket... Ezen kicsit meglepődtem, mert még sose kerestek ilyen beteg ötlettel. Ráadásul ezért engem rendesen meg is büntetnének ha kiderülne, mert simán rám vernék, hogy kerítő vagyok meg ilyenek. Még azt is felajánlotta, hogy adna nekem is a pénzből amit keres, de én nem fogadnék el biztosan ilyen pénzt. Nem vagyok rászorulva sem, mert van rendes munkám. Most akkor, hogy közöljem vele, hogy nem megyek bele ilyesmibe és vele se akarok ismerkedni tovább? 27F
Aggódom a Z generáció miatt...
Azon tünődöm, hogy egy 1-10es skálán, mennyire lehet hiányod, ha nem egyből tiltottad, törölted! 😰😳💆♀️
Nem túl hihető a kérdés.
De tegyük fel elhiszem. Akkor meg az a válaszom hogy az a 27 éves férfi aki itt kérdezi meg hogy legyen-e strici, az menthetetlen.
Te még fontolgatod további ismerkedést?
Jesszus 😅
Nekem is volt egy budapesti nő aki felhozta ezt. De szerintem ő csak viccelt ezzel.
Én azt tanácsolom tíltás ! Már ha nem vagy agyatlan lúzer.
Te hülye vagy kérdező, de most őszintén?
A csaj nem ismerkedni akart veled, csak kell neki egy hely és esetleg egy ember aki vigyáz rá, amíg ő csinálja a dolgát.
És nem, nem tart helyesnek, hanem palira akar venni.
Ne legyél idióta.
Sose szabad fullba nyomni a kretént.
Jajj szerinted nem trollkodott csak? :D Én azt nem értem, miért nem tiltottad egyből... Az a normális reakció, nem még azon gondolkozni, hogy offold :D
Nekem egyszer azt írta egy pali, hogy "béranyát keresünk, mert nem akarom, hogy a párom elcsessze a kölyök miatt az alakját" hát nyilván elküldtem a retkes kva anyjába és tiltottam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!