Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Online társkeresésnél mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Online társkeresésnél mit érdemes elsőre írni a nőknek? Nők véleménye érdekelne.

Figyelt kérdés
Azt ezerszer leírták már mit nem. "Hello bébi" és társai, de sosem olvastam olyat mi lenne akkor a jó kezdés. Konkrét példával. Soha. Csak a negatív példák.
dec. 9. 10:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
40%

21/6

És rögtön izgalmas leszel számunkra. De ne hazudj! Csak ha tényleg van alattad fax.

dec. 9. 10:50
 2/11 anonim ***** válasza:

Kezdjük az alappal... ha olyan társkeresőn vagy, ami nem húzogatáson alapul, tehát nem fejeztük már ki mindketten, hogy vmennyire tetszik a másik, akkor tök mindegy, mit ír az illető, ha konkrétan taszít a külseje, vagy túl idős hozzám pl., nem lesz sikere.

Ha már van egy alap vonzalom vagy "oké", akkor én egy olyan kezdeményezést veszek legszívesebben, amiben az adatlapomra reflektálnak, és látom, hogy elolvasta az illető. Mert ha kapok egy olyan sablon levelet, amiben csak annyi van, hogy megismerne, mert jól nézek ki, vagy "szimpatikusnak talállak", az olyan hatást kelt, hogy 1) csak a külsőmet nézi, olyan meg nekem nem kell, mert nekem fontos, hogy személyiségre is passzoljunk, 2) 600 nőnek copy-paste-elve beírja ugyanazt, mert nem akar abba energiát fektetni, hogy személyre szóló legyen az üzenet.

Ami még fontos: ne írjon nagyon helytelenül, ne legyen alpári, ne tegyen bele kétértelmű, "pajzán" poénokat, ne kezdjen el negelni meg kóstolgatni ill. ne azzal kezdje, hogy "te miért szereted ezt meg ezt? Sztem gagyi".

dec. 9. 11:24
 3/11 A kérdező kommentje:

2. Köszi. Bár konkrét példákat megint csak a rosszra van. Mindegy is.

Volt amúgy más fura dolog is. Az elején írod tök mindegy mit ír a férfi, ha nem tetszik neked. Aztán azt írod, ha a férfi nézi a külsődet az nálad gáz. Tehát most gáz nézni a külsőt vagy nem?

dec. 9. 11:35
 4/11 anonim ***** válasza:

3: nem az zavar, ha a külsőmet nézi, hanem ha csak a külsőmet. Én sem CSAK a külsejét nézem vkinek, de egy kapcsolathoz kell egy fizikai vonzalom is. De ha látom, hogy full nem olvasta el az adatlapom, és úgy írogat, hogy "fú de szexi vagy", miközben leírom, hogy én csak komolyat akarok, és ő meg leírja, hogy csak szexet akar, az már gáz.

A jóra meg nincs példa, mert SZEMÉLYRE SZABOTT. Nekem pl., színházi érdeklődési emberként tök jól jön, ha vki megkérdezi, hogy "Figyi, olvasdtam az adatlapodon, hogy szeretsz színházba járni. Melyik a kedvenc színházad?" De Jucikánál, akit untat a színház, és helyette inkább kosarazik meg salsatáncol a szabadidejében, ezt hülyeség lenne megkérdezni, tőle azt jó megkérdezni, hogy jár-e salsaklubba és hova, pl.

dec. 9. 11:41
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Néztem nagyon sok női adatlapot, és rengetegnél nincs kiírva semmi bemutatkozó szöveges üzenet, csak a nyers adatok, és egy kép. Ill. ha mégis, akkor annyi, hogy úgyse a bemutatkozó szöveg számít, ezért nem írok semmit.

Na az ilyenek kiábrándítóak.

Én is szeretem elolvasni a bemutatkozó szöveget, hogy legyen mire reagálni, ne csak arra, hogy hány kiló, hány centi...

Ha ír magáról pár mondatot, akkor arra már tényleg lehet reagálni, abból már lehet érdemi beszélgetést kezdeményezni.

Szerintem jó az, ha írod, hogy miért keltette fel az érdeklődésedet, miért pont neki írtál, miben tűnik ki a tömegből, írj valami személyeset az érdeklődésére, ha ebben kapcsolódtok. Ha van közös pont köztetek, akkor írd azt le, pl. olvastad, hogy hosszútávú kapcsolatot szeretne sok gyerekkel, akkor jó, ha te is megírod, hogy te is hosszútávú kapcsolatot szeretnél sok gyerekkel, családcentrikus vagy... Persze csak akkor, ha igaz.

Van, aki szeret egy darabig levelezgetni, ill. videón beszélgetni, van, aki azt mondja, hogy találkozzatok minél előbb, hogy ne húzzátok egymás idejét. Mindkettőt meg lehet érteni, mindkettőt, de túl sokáig nem érdemes húzni.

Amit én szóba szoktam hozni, ha online-ről áttérünk a személyes találkozásra, hogy nekem nagyon fontos, hogy ő biztonságban érezze magát, tehát első alkalommal valami nyilvános helyet javasolnék. Ez alapján nagyjából el is döntheti, hogy továbblépünk-e, vagy sem.

Nem árt, ha egy kicsit szellemes vagy, de a szellemesség legyen színvonalas szellemesség.

Esetleg írd meg, hogy mit tartasz fontosnak egy párkapcsolatban, mit tartasz fontosnak, milyen tulajdonságok tetszenek egy nőben, és kérdezd meg tőle, hogy ebben vajon mennyire ismer magára, de ugyanígy írj magadról, mutatkozz be, hogy milyennek tartod magad.

Mindenképpen legyen benne pár kérdés, hogy legyen mire reagálni, könnyítsd meg a dolgát a válaszadással.

Legyél udvarias - legalábbis ha nem alpári csajok jönnek be neked.

Jó, ha hangsúlyozod, hogy nem vársz el többet, mint amennyit te is adni tudsz, és hogy te sem vagy ám tökéletes, pl. tisztában vagy azzal hogy ezen és ezen a téren még fejlődnöd kell.

Szerintem tök imponáló egy komolyabb nő számára az őszinteség az udvariasság és a színvonalas humor, kedvesség ill. a kultúra, ill. megvillantod, hogy céltudatos vagy, na meg az is, hogy hagyd őt kibontakozni, mutass érdeklődést (ha tényleg érdekel).

Ha nem érdekel, akkor ne vágd át.

És valóban legyen minél kevesebb helyesírási hibád, ill. legyél nagyvonalú.

És itt nem is kifejezetten az anyagiakra gondolok, hanem pl. nézz el hibákat, legyél rugalmas, ha valamiben meggondolja magát.

Pl. nekem volt olyan, hogy megbeszéltünk egy találkozót, de nem sokkal a találkozó előtt le akarta mondani. Megkérdeztem, hogy mi az oka, és azt mondta, hogy betojt. Kérdeztem, hogy mitől félt, és bevallotta, hogy attól, hogy nem érzi biztonságban magát, erre én azt javasoltam, hogy semmi gond, jöjjön csak el az autójával, nem várom el, hogy kiszálljon, aztán akkor még mindig eldönti, hogy elmegy, vagy kiszáll, és sétálunk egyet és beülünk valahová. (Igaz, ekkor már régóta leveleztünk).

dec. 9. 12:29
 6/11 anonim ***** válasza:

"Szia! Tibi vagyok. Röviden bemutatkoznék. Bp VIII. kerületben élek egyedül, komoly kapcsolatot keresek. Egy éve magányosan tengetem napjaimat. Ez nem jelenti azt, hogy magam alatt lennék emiatt vagy unatkoznék, mivel nagyon izgalmas a szakmám, asztalosként dolgozom és van több hobbim is amit szeretek csinálni (LEGO, makettezés, bringázás, túrázás, filmek, stb). Van két kutyám, egy cicám is. Velük is szeretek foglalkozni.

Tetszik a profilod, látom itt élsz a közelben és Te is komoly kapcsolatra keresel társat. Képeid alapján nagyon szimpatikusnak talállak. Ha esetleg lenne kedved ismerkedni velem, nagyon örülnék. Itt van az e-mail címem, ide is írhatsz. Puszi: Tibi."

dec. 9. 16:12
 7/11 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Írtam egy példát, szerintem ez tök jó. Én nőként szívesen válaszolnék egy hasonló bemutatkozásra.
dec. 9. 16:14
 8/11 A kérdező kommentje:

6,7

Nagyon köszönöm. Végre konkrétum, és nőtől. Ritkaság🙂

dec. 9. 17:20
 9/11 anonim ***** válasza:

Én a lazaságot szeretem. Mintha egy ismerősöm írna nekem. Nem ilyen tizenkét soros félő kisfiú, akin érződik, hogy napokig szedte össze a bátorságot, hogy írjon és úgy beszél, mintha egy középkori lovag próbálná a hercegnőt meghódítani. A sablont is utálom amit bárkinek írhatsz pl szia hogy vagy milyen volt a napod. Biztosan van valami érdekes képe vagy leírása a nőnek, reagálj arra. Ja és semmi szex téma az első pár beszélgetésnél!

29/N

dec. 9. 17:56
 10/11 anonim ***** válasza:
20%
Teljesen mindegy, hogy itt mit mondanak neked a nők... :D A valóság az, hogy a legtöbbüknek fogalma sincs arról, hogy egyáltalán minek van fent egy társkeresőn, azt leszámítva, hogy kell nekik az egosimi.
dec. 10. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!