Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Online társkeresésnél mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Online társkeresésnél mit érdemes elsőre írni a nőknek? Nők véleménye érdekelne.

Figyelt kérdés
Azt ezerszer leírták már mit nem. "Hello bébi" és társai, de sosem olvastam olyat mi lenne akkor a jó kezdés. Konkrét példával. Soha. Csak a negatív példák.
dec. 9. 10:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nyilván nagyon nem mindegy a célszemély. :)

Egy idősebb nőnek egészen más jön be a korosztályától, mint egy mai tininek.

Innentől kezdve a kérdéssel nem nagyon lehet mit kezdeni, de nagyjából kaptál választ:

A jó helyesírás tuti, hogy nem árt (persze vannak csajok, akiknek ez fel se tűnik, mert nem tudják értékelni, hisz nekik is gond van a téren)

Tudj magadból pár értelmes bővített mondatot kipréselni.

Legyél kedves, szellemes

Indokold meg, miért őt választottad ki.

Mutatkozz be pár szóban

Kérdezz.

Esetleg küldj magadról további fotót, ha nincs elég, a fotó legyen aktuális, ne ezeréves és ne szerkesztett szar legyen.

Én hozzátenném, hogy legyél őszinte, egyrészt úgyis hamar kiderül a turpisság, és a hazugság elég kiábrándító.

Ja, én láttam társkeresőn olyan fotót, amin az illető vélhetően az exével volt, mert nem vette a fáradtságot, hogy egy új fotót tegyen fel magáról, és fura volt, hogy magányos egyedülállóként keres hosszútávra társat, a képen meg épp átkarolja valaki egy romantikus kajánál és bazsalyognak. :D

Jó az is, ha valamennyi önismeretet és érzelmi értelmi intelligenciát mutatsz, ill. nem süt belőled a nőgyűlölet.

Egy-két mondat a hobbidról, a céljaidról is jó tud lenni.

Valóban legyen könnyed a dolog, ne süssön belőle, hogy te mindenáron akarod, az első levél ne legyen túl hosszú mittudoménmi, mert akkor tényleg nincs hova fejlődni, márpedig az elég fontos.

Ahogy már írtam, az a reális, ha olyasmit kérsz, amit te is adni tudsz, ha sokkal nagyobbak az elvárásaid ahhoz képest, amit te adni tudsz, ott tuti, hogy lesznek kellemetlen meglepetések, többnyire ott, hogy még csak nem is válaszolnak, de ha mégis, hát másutt.

És akkor itt jöhet a sértődött kismalacok sivalkodása, hogy miért szemetek a nők, és nem is válaszolnak. Ja, hát kérem, az szinten lévő nők nem tetszenek nekik, a magasabb kategóriásak meg le se szarják őket, de ezen ők nem gondolkodnak el, hanem csak azt a következtetést vonják le, hogy megint nekik van igazuk, szemetek a nők, nem akarnak azok semmit se.

Persze lehet, hogy simán akarnak, csak tudják, hogy mit akarnak, és azt is, hogy mennyit érnek, persze náluk is el lehet szállva a ló, ők is várhatnak simán a királyfira fehér paripával, miközben nekik két foguk van, nyilván ilyen is akad.

Úgy gondolom, hogy egy valahogy kinéző nő elég sok üzenetet kap, és könnyen lehet, hogy sem ideje sem kedve, sem üzenési lehetősége nincs annyi, hogy minden levélre válaszoljon. Tehát ki kell tűnni a tömegből.

dec. 10. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!