Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki szeretne társat, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki szeretne társat, a szabadidejének mekkora részét érdemes erre fordítania?

Figyelt kérdés
Vagyis az élet az nyilván összetett, sokféle feladattal, kell dolgozni, szerintem sportolni, olvasni, baráti kapcsolatokat ápolni és pihenni, lazítani is. Ettől függetlenül azért akinek nincs társa és szeretne, annak csak meg kell találni az időt arra is, hogy eljárjon programokra, nyisson a világ felé, próbáljon ismerkedni. Viszont az a kérdés hogyan lehet megtalálni az egészséges egyensúlyt, mert azért teljesen rápörögni sem kell a témára, de az sem jó, ha úgy félvállról veszi valaki, az ilyen "akkor talál rád, amikor nem számítasz" szövegek óriási bullshit baromságok. Ha nem teszel érte aktívan, akkor nem is lesz semmi, legalábbis férfiaknak, nőknek nem tudom.

okt. 13. 19:30
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

Ez mindenkinek egyeni. En pl nem vagyok tarsasagi ember, van egy nagyon kozeli baratnom, de o sokat utazik, ugyhogy ritkan tudunk talalkozni. Nekem teljesen eleg a csaladom es a parom tarsaga emellett.

Munka mellett tanulok is, szabaidomben inkabb itthon vagyok, olvasok vagy festek, esetleg irok, ehhez kerestem tarsat.

O is kicsit maganak valobb, szeret egyedul is idot tolteni, sokszor negy turazni, mig en itthon olvasok, de ha randi van, akkor egyutt megyunk nyilvan.

okt. 13. 19:39
 2/8 anonim ***** válasza:
9%

Ha csak a szabadidődet fordítod rá, az kevés lesz 😬

De nyilván a hobbikat, edzéseket se szabad elhanyagolni.

okt. 13. 19:40
 3/8 he84 ***** válasza:
77%
Hát nem tudom 2-es válaszoló, akkor szerinted egy férfi milyen idejéből fordítson a barátnőjére hogyha nem a szabadidejéből? Más időből nem lehet. És kinek lenne kevés? A barátnőjének? Ez is egyéni, hogy kinek mekkora az igénye a másikkal. Az meg egyéni és munkától is függ, hogy kinek mennyi szabadideje van.
okt. 13. 20:12
 4/8 anonim ***** válasza:
63%

annyit amennyire fontos ez neked. Nekem fontos volt, így kb annó minden időmet erre szántam. Meg is lett az eredménye.

Én nem szeretem ezt a 100 dolgot csinálok párhuzamosan, mert így 1-1 dolognak évek kellenek mire lesz látszatja. Akkor inkább ráállok 1 re fél évig és van látszatja. Persze, cserébe fontossági sorrendet kell húzni a dolgok között.

okt. 13. 20:33
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Tulajdonképpen szerintem ne annyira tudatosan keress párt, mert bárhol összejöhet, munkahelyen, egy boltban, bármilyen társaságban ilyesmi. Persze tegyél érte, hogy jól nézz ki, vonzó legyen, tudom hogy hülyeségnek tartod, de én nem hiszek a görcsösségben.
okt. 13. 21:31
 6/8 anonim ***** válasza:
77%

Furcsa az élet, amikor szerettem volna párkapcsolatot, le se szаrtak a nők, alig tudtam bármit is összehozni, most meg, hogy nem szeretnék, sorban állnak és én válogathatnék...

Ki érti ezt...

okt. 14. 01:18
 7/8 anonim ***** válasza:
24%
2-est hogy leszavazták, pedig jól látja, mert non-stop ébernek kell lenni, mindenütt, még a munkaidő alatt is, nem csak a szabadidőnkben.
okt. 14. 06:18
 8/8 anonim ***** válasza:
75%
Magára a társkeresésre: magára a pörgetésre, beszélgetésre elég napi 1-2 óra max., nem fog senki normális leoffolni azért, mert nem 24/7 lógsz ott és nem mindenre tudsz azonnal válaszolni, főleg ha szépen megírod, hogy most mennem kell, mert xy program van. Heti 1-2 alkalmat érdemes nyitottan tartani olyan 2-3 órás randik + utazás időmennyiségben. Mondjuk ha már elkezdődik a kapcsolat, akkor is érdemes ennyit, plusz azért legyen idő egymáshoz átjárni meg ott aludni is.
okt. 14. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!