Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Mi az a "soy-chad"? Most már tényleg érdekel, hogy így ismeretlenül szerinted a párom kicsoda és micsoda.
Én még fogok írni (már korábban beígértem), csak sok a dolgom.
Van neki élete is.
Remek 😂
Kasztrálni kellene, és nem rinyálna itt többet!
“az egész téma egyedül a sikertelen”:
De akkor ez miért érdekli jobban az embereket, mint bármelyik kérdés a politika kategóriában? Talán mert tényleg ekkora a gond?
Attól még a téma is érdekel mindenkit, aki itt írogat.
Amit én akartam írni, az a már említett evolúcióbiológiai vetülete az egésznek.
Kvázi sci-fi felvetés és nincsen tudományos megalapozottsága, de érdekes belegondolni, hogy mi van, ha az incelek jelentik a következő szintet az evolúcióban. Azt ugye tudjuk, hogy az incel (mint ember és mint jelenség) kívül esik a jelenleg uralkodó társadalmi normákon ill. konvenciókon.
És az is kijelenthető szerintem, hogy a társadalom és az emberek "fejlődése" nem jó irányba halad. Azzal még a válaszolók többsége is egyetértett, hogy egyre inkább elterjedt a szélsőliberális, erkölcstelen, deviáns viselkedés; elfogadott (sőt, magasztalt) az emberi butaság és primitívség, a tradicionális értékek pedig egyre jobban a háttérbe szorulnak.
Ha ezt a két alap felvetést elfogadjuk premisszaként, azaz hogy
1. az incelek a társadalom perifériáján vannak
2. a társadalom rossz irányba halad
Akkor lehet realitása egy olyan felvetésnek, hogy az incelek valójában magasabb rendű lények, magasabb rendű gondolkodással. Akár a külső, akár bármi más miatt, de rendelkezünk azzal a képességgel, hogy függetleníteni tudjuk magunkat a társadalomban jelenlévő erkölcsi mételytől, és átlátnak azokon a lepleken, amik a legtöbb ember szemét eltakarják.
Természetesen az nem egyértelmű, hogy ennek tényleges evolúciós vagy egyéb biológiai okai lennének, de akár ez is megállja a helyét. Talán direkt, okkal, a jó gének miatt születtünk ilyennek! Mert a jövőben valamikor majd a mi belső értékeink lesznek az igazán meghatározóak, ellenben a külsőségekkel vagy a pénzzel. Persze ezt most még nem érti a társadalom, és bűnbakot, bűnöst csinál belőlünk. De ki tudja, mi lesz a jövőben? Lehet, hogy mi vagyunk az előfutárai egy új kor és új társadalmi rend hajnalának.
Nem a saját magad által generált problémáit érdekelnek, csak megdöbbentően sötét vagy.
A Varga Irént is sokan nézik de nem azért mert okos szép vagy tehetséges.
Ha én azért mert különösen, megdöbbentően sötét.
Biológiai ok?
Már az őskorban sem a gyengék győztek, hanem az erősek, akik vadásztak, akiknek volt normális méretű farka.
A gyengék az őskorban is kiestek a szórásból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!