Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Azonnal egyértelmű, ha valaki csak úgy tesz, mintha érdekelné valami. Hidd el, nálam is próbálkoztak ilyen nevetséges módon és nagyon kínos. Előadta, hogy ő így és úgy imádja az irodalmat, de amikor rákérdeztem, hogy mit olvasott utoljára, csak hebegett és habogott. Azt se tudta, hogy ki volt Jane Austen!
A páromat valóban érdekelte és a mai napig ez az egyik legvonzóbb tulajdonsága. Amennyire egymásra tudunk érezni egy könyv, egy film, egy festmény által. Amikor látom, hogy csillog szeme az új fényképezőgépe láttán, amikor egymást átkarolva fekszünk az ágyban és lelkesen mesél egy kedvenc zenészéről, amikor csak csendben egymásnak dőlve olvasunk. Ezek a pillanatok adják a kapcsolatunk alapjait.
És vajon miért lettem alkalmatlan a párkapcsolatra? Nem így születtem, és 16-17 évesen sem így indultam neki. De kezdem azt érezni, hogy felesleges elmagyarázni tizedjére is ugyanazt, egyszerűen nem vagytok képesek összefüggésekben gondolkodni (tisztelet a kivételnek). Habzó szájjal, a feminizmus metaforikus szennyvizét hányva üvöltitek rám a különböző jelzőket (elmebeteg, bántalmazó, nőgyűlölő stb.), nagyjából idáig terjed a szint.
Amit én átéltem, nem egyedi eset, sok ezer magyar férfival megtörténik jelenleg is. A világon meg ugye több millióval. Pont azért lettem az incel közösség elkötelezett tagja, mert a blackpilled "ideológia" tökéletesen leírta azt a jelenséget, amit 10-15 év alatt megtapasztaltam a saját bőrömön. Rájöttem, hogy rengeteg hozzám hasonló férfi és élettörténet van, és rendszerszintű a probléma.
"Amit én átéltem, nem egyedi eset, sok ezer magyar férfival megtörténik jelenleg is. A világon meg ugye több millióval."
Kivételesem elhiszem, hogy komolyan gondolod, amit írsz, csak ettől még nem lesz igaz. Jelentéktelenül elenyésző az incelek száma, ezért nem beszélhetünk esetetekben társadalmi és rendszerszintű problémáról, max egyéni hisztikézésről.🙂
“és lelkesen mesél egy kedvenc zenészéről, amikor csak csendben egymásnak dőlve olvasunk”:
Ilyesmit viszont tipikusan egy soy-chad csinál. A zenével ennyire foglalkozni nekik van kedvük/idejük
“amit 10-15 év alatt megtapasztaltam a saját bőrömön. Rájöttem, hogy rengeteg hozzám hasonló…”:
#metoo - pont ugyanez nálam is
Mégis mi az a "soy-chad"? Már az is baj, hogy vannak hobbijai és érdeklődik a művészetek iránt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!