Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan külső tulajdonság, amivel rendelkeznie kell egy nőnek/férfinak, különben nem jönnél össze vele, vagy kizáró ok, ha nem rendelezik vele, nem úgy néz ki?
A vékonyat sokan már már beállítják csontváznak, de nem azok, a legtöbb az egészségesen másképp sportosan vékony.
Nem a túlsúly az egészséges a nőknél és férfiaknál sem, így mindenki az izmosabb karcsú testalkatot szereti tartja vonzóbbnak.
A nagyon elhízott testalkatúakat nem szeretem, már csak az egészsége miatt sem. A duci még okés, sőt szexi is ha van mit fogni, csak kórosan ne legyen dagi.
A másik ami külsőt illeti, az az igényesség, tisztaság, jó illat. ( Ez utóbbi kiemelten fontos számomra)
Nincs kiábrándítóbb egy kellemetlen illatnál, vagy dohányszagnál.
Egy nő legyen belsőleg aranyos, külsőleg pedig arányos. Nálam nagyjából ennyi az igény :D
Viccet félretéve: szeretem a sportosabb, de nem túl/extra vékony lányokat/nőket. Én is ilyen vagyok férfiben. Nem vagyok kigyúrt állat, katonás/szálkás izomzatom van és a magasságomhoz mérten megfelelő súllyal rendelkezem. Tetszik, ha egy nő is ilyen "keretek között mozog".
Amúgy meg nálam nincs ilyen fix ideál, valahogy elképesztő, hogy (külsőre) mennyire más és más lányok tetszettek már az évek során...
Ami talán a legfontosabb, hogy a haja különösen ápolt és szép legyen és úgy általában is igényes legyen magára, de abszolút nem a plázacica kategóriára gondolok...
Nyilván vannak ilyen szempontok.
Én egy sportosan vékony, igényes, szép arcú nő vagyok, pasiban szintén a sportos/izmos alkat tetszik, és az igényesség. Ápolt fogsor, igényes haj meg ilyenek.
Az elhízás kizáró ok, az, ha alacsony szintén nem előny, de azt el tudom fogadni. Ezenkívül vannak olyan külső tulajdonságok (pl kék szem), amik kifejezetten tetszenek, de ezek nem perdöntőek, csak pluszok.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!