Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan külső tulajdonság, amivel rendelkeznie kell egy nőnek/férfinak, különben nem jönnél össze vele, vagy kizáró ok, ha nem rendelezik vele, nem úgy néz ki?
legyen nekem sármos, valamiért foglyon meg
ha a kis farkával, amivel pont el tudja találni a g-pontom, akkor azzal
ha a bajszával, ami csikiz ott is, akkor azzal
ha valami hobbijával, akkor azzal
ha az erejével, akkor azzal
de ne kelljen nekem hozni az asztalt, legyen ő is egy külön entitás
Két, működő láb.
Lehetőleg a szokott helyen.
A nagy mell miért hátrány?
Sok férfinak tetszik és ezek szerint a te életedben is volt pár akinek tetszett.
Ennek ellenére fogadd el hogy van akinek nem tetszik én is ilyen vagyok. Szerintem unpraktikus, sokszor rossz tartást kölcsönöz és rengeteg sportban/tevékenységben gátol. Az idő múlásával sajnos csúnyán is öregednek a nagy mellek. Azt vettem észre a nagyobb mellű nők könyebben hajlamosak hizásra is ráadásul nyáron beizzad ami inkább gusztustalan mint szexi. Sok férfi aki a nagy mellekre izgul ráadásul olyan egyszerű proli droid gondolkozású azt vettem észre de én nem veszem el tőlük ezt az örömöt szerencsére.
Elnézést érte te kérdezted, tudom rá lehet cáfolni mindenre amit irtam és ezek mellé fontos a személyiség is sőt az van amikor mindent borit de úgy látom a kérdés csak a külsőségekről szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!