Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan külső tulajdonság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan külső tulajdonság, amivel rendelkeznie kell egy nőnek/férfinak, különben nem jönnél össze vele, vagy kizáró ok, ha nem rendelezik vele, nem úgy néz ki?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok oéldául, hogy egy lánynak fontos, hogy magas legyen, vagy sportos, esetleg nagy mérete. Fiúknál meg hogy fontos, hogy nagy melle legyen, vékony legyen, hosszú haja stb.
jan. 19. 15:53
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
65%
Ne legyen nagy melle a nőnek, a szilikon meg egyenesen kizárt, a rajzolt szemöldöktől konkrétan rosszul vagyok. Nem akarom ezt a mű nő ellenes proli szöveget nyomni mert nem zavar a póthaj, sem a műköröm, még az enyhén feltöltött ajkak is van akinek jól állnak de ezek nem elvárások.
jan. 19. 16:26
 12/40 anonim ***** válasza:
70%
Legyen magasabb nálam, átlagos/enyhén izmos/ "zömök" (izmos+némi túlsúly) alkat, átlagos, vagy kisebb intim méret, még soha nem tetszett szőke, kékszemű férfi, szóval, mondhatjuk, hogy a sötétebb haj és szem elvárás. Egészséges bőr, fogak. Kb ennyi, meg persze tetszen az arca.
jan. 19. 16:30
 13/40 A kérdező kommentje:
#11 a nagy mell miért hátrány? Nekem nagy melleim vannak, nem extrém nagyok, de több páromnak is a testemen a melleim tetszettsk a legjobban.
jan. 19. 16:31
 14/40 anonim ***** válasza:
33%

legyen nekem sármos, valamiért foglyon meg

ha a kis farkával, amivel pont el tudja találni a g-pontom, akkor azzal

ha a bajszával, ami csikiz ott is, akkor azzal

ha valami hobbijával, akkor azzal

ha az erejével, akkor azzal

de ne kelljen nekem hozni az asztalt, legyen ő is egy külön entitás

jan. 19. 16:33
 15/40 anonim ***** válasza:
10%
Ennek a kérdésnek akkor van értelme ha nem általánosságban érted, hanem egyénenként, hogy kinek mi. Én pl nem szeretem a vékony férfiakat, és nem szeretem a borostát.
jan. 19. 16:43
 16/40 Noren1989 ***** válasza:
51%

Két, működő láb.

Lehetőleg a szokott helyen.

jan. 19. 16:44
 17/40 A kérdező kommentje:
#15 egyénenként kérdezem. Mindenki a saját kizáró okát írja le. Ebben nem lehet általánosítani.
jan. 19. 16:47
 18/40 anonim ***** válasza:
62%
Bocs kérdező, 15-ös voltam.
jan. 19. 16:50
 19/40 anonim ***** válasza:
31%

A nagy mell miért hátrány?

Sok férfinak tetszik és ezek szerint a te életedben is volt pár akinek tetszett.

Ennek ellenére fogadd el hogy van akinek nem tetszik én is ilyen vagyok. Szerintem unpraktikus, sokszor rossz tartást kölcsönöz és rengeteg sportban/tevékenységben gátol. Az idő múlásával sajnos csúnyán is öregednek a nagy mellek. Azt vettem észre a nagyobb mellű nők könyebben hajlamosak hizásra is ráadásul nyáron beizzad ami inkább gusztustalan mint szexi. Sok férfi aki a nagy mellekre izgul ráadásul olyan egyszerű proli droid gondolkozású azt vettem észre de én nem veszem el tőlük ezt az örömöt szerencsére.

Elnézést érte te kérdezted, tudom rá lehet cáfolni mindenre amit irtam és ezek mellé fontos a személyiség is sőt az van amikor mindent borit de úgy látom a kérdés csak a külsőségekről szólt.

jan. 19. 16:54
 20/40 A kérdező kommentje:
Persze, te dolgod mi tetszik, csakcilyet ritkán hallani. Azért nem olyan hatalmasak, hogy beizzadjanak, vagy büdösek legyenek, ahhoz igénytelennek is kell lenni. Ez a proli droidozást nem értem, nekik tetszhet a nagy mell, ha neked nem.
jan. 19. 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!