Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan külső tulajdonság, amivel rendelkeznie kell egy nőnek/férfinak, különben nem jönnél össze vele, vagy kizáró ok, ha nem rendelezik vele, nem úgy néz ki?
Igen sajnos van ez a jelenség nagy mellű nőknél... abban a hitben vannak hogy minden férfinek tetszenek a melleik.
Nem kell hozzá igénytelennek lenni elég ha nyáron reggel kilépsz a házból este/délután meg hazaérsz az pont elég idő hogy jól beizzadjon ha napközben nem tudsz lefürödni.
'Ezt a proli droidozást nem értem" Egyszerű emberek akik megragadtak a múltban meg a csöcsös posztereknél, idejétmúlt elmaradott gondolkodás hogy egy nő attól jó ha nagy mellei vannak, sajnos az ilyeneket a legkönnyebb megvezetni minden téren de főleg a farkuknál fogva.
Kismellű nőként nekem viszonylag sokszor mondták pasik, hogy nekik nem tetszik a nagy mell. Nyilván ennek a valóságalapja mindig kérdéses, lehet, hogy csak jófejségből hízelegtek, de mindenesetre én már többször hallottam, hogy valakinek nem tetszik a nagy mell :D
Amúgy nekem az első és legfontosabb, hogy nálam magasabb legyen. Láttam már jóképű, jótestű, vonzó pasit, aki alacsonyabb volt nálam, és így egyből elmúlt a varázs. Őszintén sajnálom, nagyon felszínes dolog, azt is tudom, hogy nem ő tehet róla, de hát most mit csináljak.
Ami nem tudom, mennyire tartozik a külsőhöz, az a kor: bár rég voltam párkereső üzemmódban, mindig egyből elpárolgott az érdeklődésem, ha megtudtam valakiről, hogy fiatalabb nálam. Vagy akár csak egyidős velem. Nem tudom, miért, nekem az egyből elvette a vonzalmat. Fogalmam sincs, hogy most is így lenne-e, már én is azért idősebb vagyok, nem arról van szó, hogy nálam 1-2 évvel fiatalabbak még kölyöknek számítanak, de azért valahol mégis olyan érzés :D
Ezeken kívül nem igazán vannak ilyen instant kizáró dolgaim. Preferenciáim vannak, de egyik sem olyan, hogy ha nem teljesül, akkor azonnal elmúlik a vonzalmam. Nyilván a normalitás határain belül- tehát olyan vékony, akinek látni minden bordáját, meg olyan kövér, hogy a térdéig lelóg a hasa nem tetszik, olyan magas, akihez kb csak megafonnal szólhatnék, stb, de az átlagosnak igen széles skálájával simán ellennék.
21-es.
Gondolom neked is beizzad a csomagod nap végére.
Te is gusztustalannak tartod magad?
Szerintem nem a melle határoz meg egy nőt.
Lehet nagy, kicsi…tök mindegy párkapcsolat szempontjából.
szűzmárja valaki nagyon pipa itt :)
Lehet h túlsúlyos?
Igen.Legyen meg az összes foga, amit elvárok, hogy ápolt is legyen.Nem ilyen lepedékes-fogköves ínygyulladásos.
Ne legyen elhízott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!