Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ma mi az ami bejövős a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma mi az ami bejövős a mai lányoknak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Mai világban, hogyan lehet bárkivel is összejönni? Sokszor látom, hogy olyanoknak is van akinek kb nem is kéne, mert csak átveri őket vagy leszarja és mégis van nekik, ez miért van? ez a jó világ, ha nem vagy kedves hanem egy bunkó pöcs....

Aki tenne is értük valamit le vannak nagy ívben szarva, a következő generáció így csak rosszabb lesz és a végére már senki se akar elköteleződni, mert csak a csalódást kapja, ha nem vagy 10/10 akkor semmibe vagy véve plusz, ha van pénz akkor talán valamire mész...

Mindenki válaszára kíváncsi vagyok, köszi, ha elolvastad :)

ma 14:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%

Szerinted normalis noik vannak az ilyen pasiknak? Mindegyik ilyen csaj onbizalom hianyos, tele problemakkal, korbe ugraljak a pasit. Erre vagysz te is ?

Mi az, hogy hogy kell osszejonni valakivel? Nincs kovetendo 10 pont, amin ha vegig haladsz, a vegen lesz egy nod, ez nem igy mukodik.

Erdekes modon en nokent azt latom a baratnoim kornyezeteben, hogy hiaba akarnak komoly kapcsolatot, egyszeruen nem tudnak kivel ismerkedni, mert mindenki bunko, csak szexelni akar, stb. De nem mondom azt, hogy minden ferfi ilyen, te miert altalanositasz? Normalis nok kozott kellene keresgelni, nem az idiotak kozott. De hat kinek milyen az ismeretsegi kore…

ma 14:21
 2/12 A kérdező kommentje:
Természetesen nem arra vágyom hát, másrészt nem általánosítani akartam bocsi, ha úgy jött le inkább a fiúkra ment ez a célzás. Az, hogy mindenki csak szexelni akar az sokszor a csalódásban keresendő, vagy ezt a példát látta otthon senkiről nem tudod megmondani mégis min mehetett át. Normálisak között rendben, akkor az összes ilyen foglalt, vagy legyél 180cm magas, ha kicsi vagy akkor pedig az olyanoknak nem kellesz.... A külső visz manapság mindent.
ma 14:27
 3/12 anonim ***** válasza:
38%

Legyen pénzed,sok pénzed,legyen valami BMW vagy Audi vagy Teslád legyél egy oltári nagy bunkó.

Le se vakarhatod utána a nőket magadról

ma 14:35
 4/12 anonim ***** válasza:

És szerinted aki a felszínre megy az egy másikra kíváncsi? Nem. A magasságáltalánosítást meg hagyjuk, mert se vége se hossza. Ha kimész a valóságba, minden férfi 180cm magas akinek párja van? Nem. Értem én, hogy szomorú vagy, meg ilyeneket is tapasztalsz, de szerinted azoknak boldog a párkapcsolatuk akiket felsoroltál? mert nem. Szóval rájuk irigykedni felesleges.

Az, hogy mi bejövős, embere válogatja, de szép számmal vannak rendesek is, szerintem te keresel rossz helyen.

ma 14:37
 5/12 A kérdező kommentje:
#3 Ez a szomorú számomra, én ezt nem csípem, a pénz nem tesz boldoggá senkit sem, aki az anyagi javakat nézné én nem is akarnék vele lenni, az olyan lányok tiszta szégyenek, tisztelet a nagyon kevés kivételnek akinek van agya és nem egy bites gondolkozásra képes ami csak a pénz
ma 14:39
 6/12 anonim ***** válasza:
23%

Festettszőke csúszdahaj, vagy brokkolihaj

Szakadt feszes naci

Ivászat cigizés drog

flegma stílus

6 pack kockahas

minimum 6 láb magas

sok pénz

Ez a nyerő most.

ma 14:41
 7/12 A kérdező kommentje:
#6 Sajnos nem vagyok magas, az ivás, cigi, drog távol áll tőlem, flegma utálok lenni, mert nem így neveltek, hogy az a menő. Kockahason dolgozom hátha összejön, pénz kit érdekel jó, ha van, de nem az fog boldoggá tenni senkit maximum egy ideig....
ma 14:45
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

"a pénz nem tesz boldoggá senkit sem"...Csak ha van 😆.

Evvel a csorok nyugtatják maguk.

Amúgy nézz szét az utcán, full átlag kinézetű, keresetű emberek vannak kapcsolatban. Szóval ez a legyen BJMW meg Tesla egy nagy brmsg. 20 éves kocsikban párok ülnek.

ma 15:41
 9/12 anonim válasza:
76%
figyu öcskös,16 éves,vézna(magas)szegénységbe élő,látszólag határozatlan srácnak van barátnője,akkro az hogy lehet?
ma 16:16
 10/12 anonim válasza:
ne várj segítséget kérdező,ha nem válaszolsz az embernek
ma 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!