Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma mi az ami bejövős a mai lányoknak?
Sziasztok! Mai világban, hogyan lehet bárkivel is összejönni? Sokszor látom, hogy olyanoknak is van akinek kb nem is kéne, mert csak átveri őket vagy leszarja és mégis van nekik, ez miért van? ez a jó világ, ha nem vagy kedves hanem egy bunkó pöcs....
Aki tenne is értük valamit le vannak nagy ívben szarva, a következő generáció így csak rosszabb lesz és a végére már senki se akar elköteleződni, mert csak a csalódást kapja, ha nem vagy 10/10 akkor semmibe vagy véve plusz, ha van pénz akkor talán valamire mész...
Mindenki válaszára kíváncsi vagyok, köszi, ha elolvastad :)
Szerinted normalis noik vannak az ilyen pasiknak? Mindegyik ilyen csaj onbizalom hianyos, tele problemakkal, korbe ugraljak a pasit. Erre vagysz te is ?
Mi az, hogy hogy kell osszejonni valakivel? Nincs kovetendo 10 pont, amin ha vegig haladsz, a vegen lesz egy nod, ez nem igy mukodik.
Erdekes modon en nokent azt latom a baratnoim kornyezeteben, hogy hiaba akarnak komoly kapcsolatot, egyszeruen nem tudnak kivel ismerkedni, mert mindenki bunko, csak szexelni akar, stb. De nem mondom azt, hogy minden ferfi ilyen, te miert altalanositasz? Normalis nok kozott kellene keresgelni, nem az idiotak kozott. De hat kinek milyen az ismeretsegi kore…
Legyen pénzed,sok pénzed,legyen valami BMW vagy Audi vagy Teslád legyél egy oltári nagy bunkó.
Le se vakarhatod utána a nőket magadról
És szerinted aki a felszínre megy az egy másikra kíváncsi? Nem. A magasságáltalánosítást meg hagyjuk, mert se vége se hossza. Ha kimész a valóságba, minden férfi 180cm magas akinek párja van? Nem. Értem én, hogy szomorú vagy, meg ilyeneket is tapasztalsz, de szerinted azoknak boldog a párkapcsolatuk akiket felsoroltál? mert nem. Szóval rájuk irigykedni felesleges.
Az, hogy mi bejövős, embere válogatja, de szép számmal vannak rendesek is, szerintem te keresel rossz helyen.
Festettszőke csúszdahaj, vagy brokkolihaj
Szakadt feszes naci
Ivászat cigizés drog
flegma stílus
6 pack kockahas
minimum 6 láb magas
sok pénz
Ez a nyerő most.
"a pénz nem tesz boldoggá senkit sem"...Csak ha van 😆.
Evvel a csorok nyugtatják maguk.
Amúgy nézz szét az utcán, full átlag kinézetű, keresetű emberek vannak kapcsolatban. Szóval ez a legyen BJMW meg Tesla egy nagy brmsg. 20 éves kocsikban párok ülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!