Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
“Ezt elintézni egy vállrándítással ahogy a 3014 teszi elég rosszindulatú.”:
Tehát mégse elég a jogegyenlőség, a nemekkel járó hátrányok leküzdése is fontos? Kivéve gondolom ha a férfiak hátrányairól van szó a nőkkel szemben.
“hogy történetileg a nők hátrányos helyzetben voltak a férfiakhoz képest és hogy ez rossz.”:
A program eredeti szerzőjeként ezt elfogadom. Tehát akkor én is feminista vagyok?
“Nem érdekli, hogy az anyjának, nagyanyjának, húgának, nővérének azért lehet választójoga, “:
Én azért nem tisztelem a nők választójogát, mert látszik, hogy nem reagáltak arra, amikor a férfiak kerüktek brutális egyenlőlenségbe az élet egyik legfontosabb (ha nem a legfontosabb férfiként) területén. Ehelyett megy tovább a feminizmus még tovább nehezítve a férfiak életét.
3105: De akkor mint feminista, felteszem a kérdést neked, másik feministának:
A férfiak a párkapcsolati piacon brutális hátrányba kerültek a nőkkel szemben. A nők emiatt a munkaerőpiacon is kezdenek előnyökben részesülni a férfiakkal szemben.
Hogyan oldanád meg ezt a problémát?
3113: Nem erről beszéltem.
De ezek után ne csodálkozz, ha a való életben a férfiak inkább simán a konyhába akarnak majd küldeni viták helyett.
Nem csodálkozok én már semmin, illetve az édesapám és a nagypapáim mindig is óvtak, mert a világ tele van korcs férfiakkal és már gyerekkorom óta azt tanácsolták, hogy jól válogassam meg, kit engedek közel. Így tettem és most egy fantasztikus férfit nevezhetek a páromnak.
Engem az érdekelt volna, hogy milyen konkrét lépéseket vársz.
3116: Én kérdeztem előbb, hogy te hogyan oldanád meg a társadalmi szintű problémát.
Mint a kiterjesztett definíciónak megfelelő feminista.
Jogegyenlőség ugye van már.
Szerintem az a társadalmi probléma, amiről te írsz, nem létezik, így nincs mit írnom erre.
Más problémák vannak, mint amilyen a romló szociális készségek. Erre például segítség lenne a jobb és elérhetőbb pszichológiai segítség vagy például iskolákban a közösségek erősebb kiépítése.
"A férfiak a párkapcsolati piacon brutális hátrányba kerültek a nőkkel szemben. A nők emiatt a munkaerőpiacon is kezdenek előnyökben részesülni a férfiakkal szemben."
Már jóval ezelőtt létezett a jelenség, hogy a jobb film szerepért, előléptetésért a nő letérdelt a pasi előtt egy gyors körre. Gondolom erre utalt, hogy "A nők emiatt a munkaerőpiacon is kezdenek előnyökben részesülni a férfiakkal szemben". Más összefüggést nem igen látok a két mondatod közt.
Azt se látom be, mitől vannak a férfiak "brutális hátrányban". Átalakult illetve még aktív átalakulásban van az ismerkedési szokásrend, a platformok, az elvárások. Aki ehhez tud alkalmazkodni, az tud, aki nem, lemarad. Az incel eszmékkel szemben, a többség tud alkalmazkodni. A következő generációknak egyre könnyebb lesz, mert eleve abba "nőnek bele", hogy fontos az igényesség, a kinézet, a testalkat, az öltözködés, a tanultság, a kommunikáció stb. az első benyomáshoz. Kialakul majd egy új stabil rendszer.
A mostani férfiak legfeljebb azért vannak "brutális hátrányban" mert még nagyon sok minden képlékeny és nehéz kitalálni, kinek mi a norma. Meg azért, mert a saját szüleik még nem a mostani rendszer szerint nevelték őket, így utólag kell alkalmazkodniuk, változtatniuk mankók, segítők nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!