Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
2018 igazad is van.
2019 inkább egy csövesnek, még az is fényévekkel jobb.
Én is végig tudom olvasni, csak nem akarom. Például mert folyamatosan mellébeszélsz és hazudsz.
Miért jobb?
"Egy incel nem örülne neki?"
Biztos örülne, csak nem érdemli meg. ;)
"A gyakori kérdésnek az a funkciója, hogy ha valamire a Google segítségével sem tudod a választ, akkor felteszed a kérdést.":
Ti rontottátok el, nem mi. Egy normális használat így nézne ki:
- Nem megy a csajozás. Hogyan lehetnék sikeresebb a nőknél és hol?
- Az online világban és a szórakozóhelyeken tudsz felszedni nőt egyéjszakás kalandra. Ha sikerült, akkor van egy hosszú távú párkapcsolatod.
- De megpróbáltam és nekem nem ment.
- Ha nem megy, akkor nem nézel ki elég jól. Opciók: fogyás, kondizás, plasztikai sebészet, hormonbefolyásoló legális és illegális szerek.
- Köszönöm szépen a választ. Megfogadtam és már jobban megy.
Ehelyett viszont beírtok mindenféle baromságokat: hobbik, pszichológus, fejleszd magad stb. Nem csak a bluepilled ideírók, de a manoszféra tagjai is hisznek például abban, hogy egy gyakorira író sikertelen férfin a pénz meg a karrier változtatni fog*.
*Oké pénz: Ha tényleg gazdag vagy menni fog, viszont aki eljut odáig, hogy erre az oldalra írjon, az nincs abban a helyzetben, hogy ezzel javítani tudna az esélyein.
A szupergazdag NER tagok között is sokan vannak, akik a 80 -as és 90 -es éveket végig csórón tőltötték és kint standoltak.. magyarul simpeltek a nyuggereknek a téli hidegben egész nap. Utána 20 évvel később jutottak el ahhoz a pénzhez, amire egy olyan nőnek felcsillan a szeme.
A csöveshez miért van több közöd?
2022 nem hazudok, neked fáj az igazság, erről még nem tehetek.
2023 erre a választ te is tudnád, ha néha gondolkoznál is.
2027 nincs közünk hozzá, de előbb sajnáljuk meg őt, mint egy magad fajta incelt.
2004, már megint a jogszabályokkal jössz? Tudtad, hogy féltucat jogszabály van, ami a nőket pozitívan diszkriminálja, és nulla, amely a férfiakat diszkriminálja pozitívan? Továbbá még mindig: a magánszféra attól magánszféra, mert magánszféra. Nem vagyok köteles alkalmazni senkit.
A boxoló nő témájára reflektálva viszont igazad van. Genetikai előnye van, MINT AZ ÖSSZES VILÁG- VAGY OLIMPIAI BAJNOK SPORTOLÓNAK. Michael Phelpsnek 2 centivel nagyobb a keze az enyémnél, pedig én 5 centivel magasabb vagyok nála. Na, ez hol fair küzdelem? Nyilván nem tudok olyan gyorsan úszni, mint ő, hisz kisebb a kezem. Nekem miért nem jár méltányossági alapon 30 millió?
40f te meg befejezhetnéd az ezoterikus gondolataid terjesztését, mert a jóslásban csak a buta nők hisznek, egy férfi számára szégyen egy ilyen áltudomány.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!