Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
“Az adott emberi csoportok írtása ugyan visszatérő motívum a történelemben, de soha nem ért célt.”:
Melyik a legsikeresebb közel keleti ország? (lassan az egész nyugati világ legsikeresebb országa)
Nekem a leirásodban az nem tetszik hogy csak az incifincik érdekeit szolgálják.
Sem a nők nem érdekelnek téged
Sem az egészséges férfiak.
Ez a te beteg világos soha nem fog eljönni.
Maradj tovább az álmodozásnál.
És nem lepődnék meg ha az egészséges férfiak összefognának ellenetek és szépek lerendeznék a mini virsliteket hogy többet ne gondolkodjatok butaságokon.
Szerencsére ez a veszély téged amúgy sem fenyeget, hiszen magányos, macskás nő vagy/leszel.
Szóval szerinted nem viszonylag gyakori dolog, hogy egy nő összefekszik a felettesével valamilyen előny miatt? Álomvilágban élsz, te férfigyűlölő femináci.
“Sem a nők nem érdekelnek téged”:
Nekik bár nem jutna a szájukba Csabai Chad kolbász a hétvégén, összességében boldogabbak és elégedettebbek lennének az életükkel/férjükkel.
“Sem az egészséges férfiak.”:
Mi azok vagyunk. Van gondolkodó férfi meg béta birka. Gondolom neked az egészséges egy béta birkát jelent.
“Maradj tovább az álmodozásnál.”:
A programot nem a kérdező találta ki, hanem én írtam ide több mint 3 évvel ezelőtt, mint külön -külön megvalósítható egymástól független ötletek. A tény, hogy három évvel később az általam is elfeledett gondolataim 2000+ választ tudnak generálni.
Biztos vagyok benne, hogy tőlem jönnek ezek, mert például a 10 évre kötendő házasságot 8adikosként találtam ki és nem hallottam eddig mástól mostanáig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!