Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
2066 egyetlen szóval sem írtam, hogy ne fordulhatna elő ilyesmi, csak azt, hogy 8genis lehet egy nő önerőből olyan jó, hogy magasabb pozícióba jusson. Nem élek álomvilágban, hiszen ott incikék nincsenek. Már megbeszéltünk, hogy a nem femináci, hanem feminista, tehát normális nő. Nem gyűlölöm a férfiakat, csak az olyan kis töketlen senkiket, mint amilyenek ti incelek vagytok. Egy igazi férfit nem gyűlölök.
2067
Akkor lennének boldogabbak, ha az adott férfi egy normális férfi lenne, nem pedig egy undorító incel.
Nem, nem vagytok egészséges, normális férfiak.
Szerintem senkit sem érdekel, hogy ki találta ki ezeket az agyatlanságokat. Merthogy ezek nem külön-külön megvalósítható, egymástól független ötletek, hanem baromságok, de nem kicsit. Nem a normális többséget kéne kedvetekre nyomorítani, hanem nektek kéne alkalmazkodni.
Azért eléggé gáz, hogy már 14 éves, buta kisgyerek létedre nők és normális férfiak életének tönkretételéről álmodoztál....
2069
Vaaaaaagy azt mutatja, hogy mennyire sok ember ítél el titeket az incelségetek miatt, teljes mértékig jogosan.
Levágnám a mini facodat , betömném a szádba.
Pick virsli….
Én ha elolvasom ezt a beteg agyszüleményt, azonnal inkább leszbikussá válok.
Nem véletlenül undorodtam eddig is a szerencsétlen paliktól 🙃
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!