Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
2120 rólad meg azt, hogy 10/0 sem vagy, tökmindegy, hogy hogyan nézel ki.
Ha egyszer ilyen undormányt képes vagy leírni.... (2113)normális embernél meg csak a gondolata sem merül fel annak, hogy levágja bárki fejét, és belevizeljen a nyelőcsövébe.... Nem értem miért utálod ennyire a feministákat, akik nem ringyók, hanem veled ellentétben normális emberek.
2123 az 0/10, te ostoba nő. A pontozás egy tört. A 10/0 nem értelmezhető, ugyanis a nevezőben 0 áll. Ennyi agyatok van.
2124 nekem sem annyi amúgy.
Aki nem vonzódik más rasszú emberekhez, az normális.
A szakáll/nem szakáll irreleváns, kivéve ha szörnyű az álla a pasinak.
A "mackós" alkat alatt mire gondolsz? Egy medve kibszott izmos. Eddie Hall teste meg elérhetetlen naturalban.
2127 nah én pl lepontoztam. Az agyatlan picsa az nem feminista.
2130 ez nem igaz. Semmi baj nincsen azzal, ha fehér európai ember ázsiaival jön össze pl, vagy afrikaival, ugyanis a más bőrszín intelligensebb embereknek nem gond.
Szerintem nem irreleváns. Én pl nem tudom elviselni pasin a szakállat, bajuszt, nekem egyszerűen nem tetszik, másnak meg igenis bejön. A mackós testalkat legjobb tudomásom szerint az a kicsit zömökebb, szélesebb, nem kigyúrt férfitest. Pillanat, keresek róla képet, ha már magadtól nem voltál képes annyi beírni a googleba, hogy mackós testalkat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!