Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írja ki egyre több nő a társkereső adatlapjára, hogy "Olyat keresek, aki sikeres a munkájában/karrierjében"?
Ha párt keres akkor nem mindegy?
Ha kollégát vagy alkalmazottat keres, akkor azt meg miért társkeresőn?
Áh ez csak egy buta férfigyűlölő femcel, aki mindenből hímsoviniszta kérdést csinál, ha valami nem tetszik neki, vagy nem úgy van ahogy ő akarja.
Vagy lehet hogy még ennél is rosszabb: Mentálisan és identitásilag herélt férfi (bár aki mentálisan és identitásilag herélve van, az nem tudom hogy lehet férfi, mindegy is), aki még azért is bocsánatot kér és jóvá teszi, amit a nő követett el ellene, vagy ha megcsalta a nő, akkor teper hogy visszaszerezze, csicskul ha a nő nem nézi férfinek, a hímnemű társainak meg neki megy (önmagát white kngihtnak képzelve), ha rávilágítanak, hogy mit művel a nő, vagy ha jogosan rosszat mondanak a nőről.
78
Mondjuk, leírtam világosan, hogy a saját részemet szívesen fizetem. A baj azzal van, amikor a pasi nem.tudja a sajátját...
Ebből a viselkedésből, amit itt leművel, ki is nézem mindezt belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!