Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írja ki egyre több nő a társkereső adatlapjára, hogy "Olyat keresek, aki sikeres a munkájában/karrierjében"?
Ha párt keres akkor nem mindegy?
Ha kollégát vagy alkalmazottat keres, akkor azt meg miért társkeresőn?
"Bizonyára azért, mert megelégelték, hogy egyes férfiak folyton panaszkodnak munka után, de eszük ágában sem volt változtatni, előrelépni."
Magyarországi munkahelyi helyzetről beszélj, ne hollandról vagy németről!
Ha valakinek ennyire nem tetszik, hogy számonkérjük a nőket, hogy miért a pénzre mennek, menjen ide, azt itt hisztizzen:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Hisztike itt úgyis túlerővel néz szembe.
"Ha valakinek ennyire nem tetszik, hogy számonkérjük a nőket"
Ki kér számon? Te, a gyakorikérdések ezredik név nélküli senkije? Mit vársz mi fog történni ettől? Megváltod a világot és az összes nő az öledbe hull hogy jajj Ferikém, a kommentedtől megvilágosodtam, most már nem számít a pénz!!!? :DD
Persze hogy nem. Ez a pénzről szól. Az #54 el is ismeri.
"Te, a gyakorikérdések ezredik név nélküli senkije?"
Neked is szép neved van. ;)
Egyszer láttam egy ilyen incel mémet valahol, amire valami ilyesmi volt írva, hogy ha a pénze, lakása, kocsija miatt vagy vele, akkor tárgyként fog kezelni, de ha csak a személyisége miatt, akkor nőként.
Hát komolyan mondom mi ez? Hova lettek az igazi férfiak, akikre fel lehetett nézni?
"Persze hogy nem. Ez a pénzről szól. Az #54 el is ismeri."
Nyilván a pénzről szól. Pluszban még szólhat a többiről is amiket írtak itt. Én csak azt nem értem mi ezzel a baja annak, aki nem épp a célközönség? Mit érdekel titeket hogy az anyagias nők (akiket leszóltok, nem akarnátok velük lenni) mit csinálnak? Vagy mégis velük akartok lenni? :D Vagy azt szeretnétek hogy ne legyenek olyanok, amilyenek? Hát ahhoz sokat le kell tenni az asztalra hogy megváltozzon valakinek a személyisége a másokért. És ez sem itt fog megtörtenni ezen az oldalon.
Nem érted, vagy nem akarod érteni? Nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!