Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az 50+ férfiakat érdeklem? Több társkeresőre is regisztráltam, beléptem fb csoportokba de mindenhol ez a tapasztalatom.
Vonzó vagy, tesznek egy próbát. Ha nem, nem.
Kitartás!
47/F
A probléma az, hogy ez a korosztály a magabiztosabb, kezdeményezőbb.
Ha tetszik valaki akkor te is ráírhatsz. Ne várj a sült galambra.
Nemcsak a kor számít, hanem a családi állapot is.
Az 50 felettiek nagy része elvált. A huszonéveseket túl fiatalnak és komolytalannak érzi magához. Te pont már egy kicsit érettebb vagy, akár akartok közös gyereket, akár nem.
Egy 40 éves férfi még ritkán elvált. Ha pedig még nem nősült meg, akkor elég nehezen ismerkedik, minden valószínűség szerint. Ill. ha elvált, akkor még tele van keserűséggel, küzd, hogy az egzisztenciáját újraépítse, és nem utolsó sorban élvezni akarja újra egy kicsit a szabadságát. Netán kicsi gyerekei maradtak, és a szabad idejét elsősorban velük akarja tölteni, nem egy új nővel.
Fölvetődik az a kérdés is, hogy neked miért nincs még családod (gondolom nem elvált, kisgyerekes anya vagy).
Próba szerencse! Én is be szoktam próbálkozni 18-20 éves lányoknál, és volt már nem egyszer, hogy bejött.
36/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!