Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Regisztráltam egy társkereső oldalra és kíváncsi lennék más ember tapasztalatára is! Férfiként milyen arányban kaptok esetleg választ a kiszemelt hölgyektől? Tudtok ajánlani tényleg jó társkereső oldalt?
Hmm nem is tudom, nem számoltam a legutóbbi próbálkozásomat, de ilyen 100 levél / 3-5 válasz volt mondjuk és minden 200-300 levél után egy randi. Értelemszerűen ez nagyon sok idő alatt zajlott.
A túl rövid levél nem működik, a túl hosszú sem. Hiába vagy udvarias, mutatkozol be, írsz nekik személyre szóló leveleket, teljesen hidegen hagyja őket. Az működik ha jó képű vagy és jól nézel ki. Akkor általában elég egy "Szia, van kedved beszélgetni kicsit ? :)"...
A választ pedig a problémára akkor találod meg, ha felregisztrálsz nőként egyszer és meglátod, hogy milyen a másik oldal. Az is nagyon kiábrándító.
50-70X annyi pasi van fent átlagban mint nő.
Sok reményt ne fűzz hozzá.
"50-70X annyi pasi van fent átlagban mint nő."
Igen, és ezeknek min.a fele házas vagy kapcsolatban lévő férfi.Eléggé lerontja a komoly, független férfiak esélyeit.Sok nő emiatt sem veszi már komolyan az ott történő ismerkedést.
Mindig van új a nap alatt, vagy inkább mindig van akinek új?
Felejtsd el ha nem vagy kb fotomodell, menő, macsó, dumagép....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!