Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tindert ingyenes nem is lehet használni?
Tinder az idiótáknak való, már bocs...
Szó szerint az emberek hülyeségén keresik magukat gennyesre az üzemeltetői. Én nem ismerek olyan embert akinek sikere lett volna vele, még olyat sem, aki tényleg jól néz ki.
Nem ingyenes a Tinder?
Nekem másfél éve van rá előfizetésem (havi 2300 forint asszem kb), de úgy emlékszem hogy nélküle is lehetett akkor még régen mindent csinálni. A plusz pénz csak pár extrát ad.
Nagy cigányság, ha azóta már nem lehet pénz nélkül használni.
De ez csak nem így van, ugye? Még most is rengeteg lány van fent rajta. Akkor a csajok miért használják ilyen nagy számban, ha már elő kell rá fizetni kötelezően?
3.nak üzenem, hogy én teljesen véletlen tinderen gabalyodtam össze a párommal, akivel már több, mint másfél éve együtt vagyunk, szóval jól sült el, ès nem mondanám azt, hogy mind a ketten annyira rusnyák vagyunk, hogy csak így találtunk párt magunknak, egyszerűen így jött ki a lépés.
én egy ideje nem tinderezek már, de szerintem ha valakivel matchelsz akkor ingyenes neki az írás. nyílván ha ő balra húzott téged, te meg jobbra őt, nem akar kommunikálni, gondolom ezért nem tudsz neki írni, de szerintem matchelésn ingyenes nem tudom már. régen tök más volt emlékszem még napokat (amit most a messenger is csimál) lehetett megisztani a másikkal meg hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!