Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért az 50+ férfiakat érdekle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az 50+ férfiakat érdeklem? Több társkeresőre is regisztráltam, beléptem fb csoportokba de mindenhol ez a tapasztalatom.

Figyelt kérdés
Engem nem vonz a 10+os korkülönbség, de valamiért nem érdeklem csak az 50 felettieket. 36 éves nő vagyok (jóval fiatalabbnak néznek sokszor), korombeli/40-es férfiakkal szeretnék ismerkedni. Mi lehet a gond?

júl. 16. 11:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
30%

19-es: 36 évesen te nem 33-40 évesekkel fogsz ismerkedni. 33-40 éves korú pasik a 25-33 közöttieket ostromolják.

Emlékezz már vissza mi volt középiskolában: 18 éves érettségiző csajok 25-30 éves pasikra mentek rá. Aztán egyetemen ugyanez, le volt tojva a szaktárs srác, és 18-23 közötti lányok a 30-40 közötti már dolgozó pasikra mentek rá.

Miért fordulna meg ez egy 36 éves nőnél ? :D Ne röhögtess már ÖREG.

20-as: te el vagy tévedve. 36 éves nőre a 30-asok TÖMEGE nem ír rá. Aki igen az csak egy gyors lukat akar kedd estére. Aki komoly kapcsolatot akar az nem egy menopauzásat keres.

41F incel

júl. 16. 16:22
 22/28 anonim ***** válasza:
nekem volt idősebb és fiatalabb párom is, sosem az volt a lényeg, hogy nalam fiatalabb pipihusi legyen. 35 évesen is azt gondolom, hogy komoly kapcsolatra viszont +/- pár éves korkulönbség még oké, utána max akkor, ha valami nagyon klappol a két ember között ( Nem az, hogy az egyiknek jó a segge, a másiknak meg van pénze)
júl. 16. 17:59
 23/28 anonim ***** válasza:
45%

21

Érthető, ha fvrusztrált vagy, na de ennyire :D

júl. 16. 19:34
 24/28 anonim ***** válasza:
76%

" és 18-23 közötti lányok a 30-40 közötti már dolgozó pasikra mentek rá."

Álmodban. 23 vagyok és sem nekem, sem barátnőimnek nincs idős pasija. Úgy értsd +5 év különbséggel. Egyetemen sem tűnt fel az általad leírt helyzet.

júl. 16. 19:35
 25/28 anonim ***** válasza:
Az 50+-os férfiak egy része tipikusan olyan, hogy ráír mindenkire, aki csinos és nála legalább 20 évvel fiatalabb. Én 34 évesen mentem fel nőként társkeresőre, kaptam az ilyenektől a superlike-okat rendesen. Azért bőven akadt korombeli, értelmes férfi is.
okt. 25. 15:29
 26/28 anonim ***** válasza:
25-ös 34 évesen korodbeliek elég lúzerek lehetnek. Egy 34 éves férfinek 20on évek nők valók.
okt. 25. 15:41
 27/28 anonim ***** válasza:
26: akkor máshogy gondolkodunk arról, ki a lúzer. Nekem az a lúzer, aki 20 éves libák után koslat és ágymelegítőnek használja, él a vakvilágba, gizdáskodik. Az én, társkeresőn talált párom rendezett egzisztenciájú, intelligens, határozott, még jó pozícióban is van, kedves és inkább keresett magának szellemi partnert, mint egy ágymelegítőt.
okt. 25. 15:43
 28/28 anonim ***** válasza:
Én csak diplomás ágymelegítőt használok🤑
okt. 25. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!