Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az 50+ férfiakat érdeklem? Több társkeresőre is regisztráltam, beléptem fb csoportokba de mindenhol ez a tapasztalatom.
19-es: 36 évesen te nem 33-40 évesekkel fogsz ismerkedni. 33-40 éves korú pasik a 25-33 közöttieket ostromolják.
Emlékezz már vissza mi volt középiskolában: 18 éves érettségiző csajok 25-30 éves pasikra mentek rá. Aztán egyetemen ugyanez, le volt tojva a szaktárs srác, és 18-23 közötti lányok a 30-40 közötti már dolgozó pasikra mentek rá.
Miért fordulna meg ez egy 36 éves nőnél ? :D Ne röhögtess már ÖREG.
20-as: te el vagy tévedve. 36 éves nőre a 30-asok TÖMEGE nem ír rá. Aki igen az csak egy gyors lukat akar kedd estére. Aki komoly kapcsolatot akar az nem egy menopauzásat keres.
41F incel
21
Érthető, ha fvrusztrált vagy, na de ennyire :D
" és 18-23 közötti lányok a 30-40 közötti már dolgozó pasikra mentek rá."
Álmodban. 23 vagyok és sem nekem, sem barátnőimnek nincs idős pasija. Úgy értsd +5 év különbséggel. Egyetemen sem tűnt fel az általad leírt helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!