Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írja ki egyre több nő a társkereső adatlapjára, hogy "Olyat keresek, aki sikeres a munkájában/karrierjében"?
Ha párt keres akkor nem mindegy?
Ha kollégát vagy alkalmazottat keres, akkor azt meg miért társkeresőn?
17, semmit nem értettél abból, amit írtam. Idegből idenyomtál valami copy paste dührohamot.
Reagálnék, de te alapból nem arra reagáltál, amit írtam, szóval most jön az, hogy lehülyézel, mert nem osztozom a mentális betegségedben. Amúgy jó módszer, mindig azt hiszed így, hogy igazad van.
(De lehet, hogy közben töröltek valamit, és nem nekem szól, akkor bocsánat.)
"Szóval mondjuk ki nyíltan és őszintén, még ha fáj is az igazság: Ez a pénzről szól, még ha burkoltan is."
Ugyan, hiszen ezt mind tudjuk
Tudjuk mi férfiak, tudják a nők de szerintem még maga a kérdező is csak költőinek szánta a kérdését.
De a nők ennek ellenére soha nem fogják engedni hogy az anyagiasságuk közbeszéd tárgya legyen, ha erről beszélsz akkor egy élettelen incel vagy semmi több
Mondjuk vicces, hogy a legtöbben azt feltétlezik, hogy aki sikeres a munkájában, karrierjében az nem lehet alkoholista. Rengeteg (sőt talán a legtöbb) felső vezető szerintem rohadtul tolja a cuccot, vagy piázik, vagy drogokat töm magába szakadatlanul. Az ilyen szintű stresszhez ez szinte már hozzátartozik.
Illetve mi az, hogy sikeres a munkájában? Egy gyári melós is lehet sikeres a melójában, ettől még nem lesz gazdag (mondjuk lehet az is simán), és egy utcaseprő is.
"5 perc késéssel elszámoltat, mert együtt kell ülni a kanapén és punnyadni, és miért nem értél már haza 17.16-kor, mikor egyébként 17-kor szoktál..."
Az nem ezért van, mert rossz a munkahelye a férfinek. Akkor mindenhol ez menne, mert a legtöbb munkahely toxikus.
Az ilyen azért van, mert az asszony hideg, kelletlen és netán tán ő is cs*szteti mindenért a férfit.
Ilyen leglejjebb a szocializmusban volt a dédszüleinknél.
"Nyilván nem te vagy a célpontja az ilyeneknek, ha ennyire berágtál rajta, engedd el, görgess tovább, úgysem tudsz mit tenni."
Elég világos, el kell engedni
De hogy ha ezt megteszi mi marad?
Nem vagy tisztában a helyzettel hogy gyakorlatilag semmi nem marad
Két hete kiposztoltam egy mémet, ahol egy ölelkező pár volt, és a következő párbeszéd zajlott le:
Nő: Szeretlek
Férfi: Dehát nincs sok pénzem, sem autóm, sem saját lakásom.
Nő: És? Párt keresek magamnak, nem ATM autómatát.
Na már ebbe bele lett magyarázva a nőgyűlölet meg az incelség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!