Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért írja ki egyre több nő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írja ki egyre több nő a társkereső adatlapjára, hogy "Olyat keresek, aki sikeres a munkájában/karrierjében"?

Figyelt kérdés

Ha párt keres akkor nem mindegy?

Ha kollégát vagy alkalmazottat keres, akkor azt meg miért társkeresőn?

2024. júl. 18. 11:01
 31/92 anonim ***** válasza:
0%

"Megengeditek hogy őszinték legyünk és az aranyásókat a nevén nevezzük?"

Igen!

"Elég világos, el kell engedni

De hogy ha ezt megteszi mi marad?"

"Marad" alatt a nőkre gondolsz? Talán ne kezeld őket egy szinten a kajáddal amit a tányéron hagysz. :D

Mert ha nem engedi el jobb lesz? Jobb itt vergődni? Ahelyett hogy élné az életét? Nő nélkül is van élet. Akinek nincs az eleve életképtelen.

2024. júl. 18. 11:55
 32/92 anonim ***** válasza:
4%
És még csak nem is a 10-es skálán 10-eseknél látni ilyet (de legalább 8-as), akinek mind a 10 ujjára jut 2 pasi, és 2 nő, akikre van akkora hatással a kisugárzása, hogy még ők is bevállalnák, hanem ilyen tök átlagos meg szürke nőknél is.
2024. júl. 18. 11:56
 33/92 anonim ***** válasza:
9%

Köszönöm szépen. Tehát az ilyen nők aranyásók. ;)

2024. júl. 18. 11:57
 34/92 anonim ***** válasza:
26%

"Két hete kiposztoltam egy mémet"

Hová posztolsz ilyeneket, ha megkérdezhetem?

2024. júl. 18. 11:57
 35/92 A kérdező kommentje:
#30 Azért láttam már többet is.
2024. júl. 18. 11:58
 36/92 anonim ***** válasza:
0%
Karrierjünkben sikeres jól keresők 🩷🩷🩷🩷🩷
2024. júl. 18. 12:17
 37/92 anonim ***** válasza:
66%

Most mindjárt megkapom a #nőgyűlölő és #incel meg hasonló kedvességeket, de nem érdekel.

Ha egy ilyennel találkozol a társkeresőn, húzd balra!

Ha téged jelöl be egy ilyen, húzd balra!

Ha rád ír egy ilyen, töröld!

És akkor nincs gond. :)

2024. júl. 18. 12:30
 38/92 anonim ***** válasza:
12%

""Marad" alatt a nőkre gondolsz?"

Hiába kötsz bele a semmibe is, én teljesen jól fogalmaztam, és pontosan úgy kezelem a nőket mint az embereket általában, emberként

"Nő nélkül is van élet."

Persze hogy van. Láthatjátok itt mennyire gyalázatos életek vannak itt nő nélkül, nem győzitek gyalázni őket

2024. júl. 18. 12:32
 39/92 anonim ***** válasza:
76%

"#31

Köszönöm szépen. Tehát az ilyen nők aranyásók. ;)"

Szívesen! Jobban vagy? Változott az életed ettől? :D

2024. júl. 18. 12:32
 40/92 anonim ***** válasza:
74%

"Láthatjátok itt mennyire gyalázatos életek vannak itt nő nélkül, nem győzitek gyalázni őket"

Az ilyenek egy nő mellett is defektesek lennének. Csak nem a nőket szidnák hanem a főnöküket, a szomszédjukat, vagy bárkit aki böki a szemüket.

2024. júl. 18. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!