Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pocakos melós nem érdemel vékonyabb típusú nőt?
Figyelt kérdés
2024. jún. 30. 15:00
91/151 anonim válasza:
Amúgy meg ha nem muszáj fel sem veszem már velük a szemkontaktust. Pedig azt hittem hogy ez a lány akivel eddig olyan jókat beszélgettem meg találkoztam végre 1 normális a sok millióból de tévedtem. Minden nő egyforma sajnos!
92/151 anonim válasza:
Te amúgy magaddal beszélgetsz?Vagy mi akadályoz abban, hogy egy válaszban leírd a gondolataid ahelyett, hogy egymás után 3-at, 4-et idehánysz?
93/151 anonim válasza:
Nem magammal beszélgetek csak utólag is jutnak dolgok az eszembe. Ezt hívják gondolkozásnak. Ami akkor nem jutott eszembe utólag eszembe juthat. Ez ennyire furcsa vagy mi? Ennyire nincsen már az embereknek eszük meg agyuk hogy ne tudják használni vagy mi?
94/151 anonim válasza:
Bár ezen nem csodálkozok. Jah megint magammal fogok beszélgetni úristen! XD A mostani generációt elnézve ezen nem csodálkozok ha még az alapvető illemet sem ismerik és a köszönést sem. Nem 1 ember panaszkodott a mostani fiatalokra hogy nem tudnak köszönni meg bunkók stb, jah meg felszínesek!
95/151 anonim válasza:
84. Valószínüleg csak nincs ideje. Lettek új barátai, akikkel talán jobban is megtalálja a közös hangot, neki is csak 24 órából áll egy nap, választania kell, hogy kik férnek bele az idejébe, életébe.
Helyes, hogy saját maga keresi meg a több pénzt, nem egy pasitól várja, hogy biztosítson egy bizonyos életszínvonalat számára.
96/151 anonim válasza:
Azért az én 10 ezer Ft-om jó volt a telefonjának a "megjavítására"!
97/151 anonim válasza:
10 ezer ft-ot kérni arra volt ideje, utána meg eltűnt mint a kámfor. nők nők nők...
99/151 anonim válasza:
"Jó, értjük. Tehát ebből a példából kiindulva a nők buták, gonoszak, pökhendiek, beképzeltek, önzőek, nagyravágyók, szélhámos gerinctelen haszonlesők."
Ez talán túlzás, és nem mindegyikre igaz azért. De ez a rész: pökhendiek, beképzeltek, nagyravágyók, határozottan igaz a jó kinéztű nők 90%-ára. Te legyél egy pénzes Brad Pitt, ők meg adják cserébe csak magukat. xD
100/151 anonim válasza:
Ismételten törölte egy nő a csevegésemet Badoon ahogyan az a szokásukból kitelik. Ha rendelkeznék érettségivel vagy diplomával, esetlegesen egyetemre járnék vagy valami vezetői pozícióban dolgoznék akkor lehet a csevegés törlése helyett inkább folytatódott volna de egy fizikai munkát végző melós pasi nyitólevelét törölni kell és tiltani! Mindegy úgy is én vagyok a bolond a GYK felhasználói meg az okosak itt az oldalon legalábbis de az élet engem igazolt ma is sajnos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!