Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy pocakos melós nem érdemel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pocakos melós nem érdemel vékonyabb típusú nőt?

Figyelt kérdés
2024. jún. 30. 15:00
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/151 anonim ***** válasza:
83%

Az öngyilkossághoz a saját hülyeséged kell.

Menjél Afrikába, potyogtassátok a porontyokat!

Csak maradjatok is ott, mert ott felfele húzzátok a színvonalat, itt meg le.

Ha nem változtattok a hozzáállásotokon akkor előbb-utóbb mindenki elfordul.

júl. 30. 19:59
 82/151 anonim ***** válasza:
33%
Én aztán senkinek a köreit nem zavarom itthon se szerintem. Elvagyok jól a magányomban. De azokat sajnálom, akik tényleg szeretnének társat maguknak, de nem lehet, mert nem félistenek. Sajnos van ilyen barátom, és szegényt tényleg az öngyilkosság szélére hajszolták a nők már... Úgy kellett lebeszélnem nem egyszer. Pedig szegény mindent megtesz, és nagyon rendes, csak csóró és nincs kinézete alapján sem a felső 10%-ban, ezért semmibe veszik.
júl. 30. 23:19
 83/151 anonim ***** válasza:
0%

Nem.

De egy pocakos tanár se.

Fogyjon le aki szép vékony nőt akar!

júl. 31. 12:53
 84/151 anonim ***** válasza:
20%

76-os! Nekem nincsen érettségim lehet ezért nem áll már nagyon szóba velem a női ismerősöm de 1 valamit nem értek. Tanult 3 évig szakiskolában azért hogy megszerezzen egy szakmát amiben szóta sem dolgozott. Megcsinálta a szakmáját és egyből ment továbbtanulni magyarán érettségit szerezni, de akkor hogyhogy nem a szakmájában dolgozott tovább érettségivel, miért katonának ment? Lehet azért mert a katonaság jobban fizet mint a szakmunka. Tipikus mostani fiatal mentalitás, 2 kezű munka nem divat már mivel keveset fizet, ebben részben egyetértek, de akkor mi lesz a szakmunkával és a gyárakkal a jövőben? Befognak fuccsolni vagy mi? Ma világban már mindenki cégvezető akar lenni vagy vállalkozó, vagy valami járművezető például a BKV-nál. Kifogja akkor szerelni a villanyt ha nem lesz villanyszerelő, kifogja lefesteni a házat ha nem lesz festő, kifog majd a gyermekeitekre főzni az iskolában ha nem lesz szakács, kifogja majd legyártani a különböző termékeket a gyárakban ha nem lsz gyári melós? Érdekes kérdések ezek nemde? A legszörnyűbb az egészben viszont az a hatalmas felszínesség ami tönkreteszi az emberiséget. Ahogyan régebben írtam a női ismerősöm ameddig szakmunkás végzettsége volt, szóbaállt velem és állandóan írogattunk, meg találkoztunk, amióta magasabb végzettséget elért az életében mint én nem hogy nem keres de még vissza sem nagyon ír.

Akkor kérdezem én tőletek, miért pontoztok le állandóan ha most az élet megint engem igazolt? Ennyire frusztráltak vagytok kedves Gyakori Kérdések oldal felhasználók ha leírva látjátok az igazságot? Én mindig az igazság pártján leszek, nem a hazugság és felszínesség pártján!

júl. 31. 16:40
 85/151 anonim ***** válasza:
26%
79-es bocsi. Kicsit elfáradtam a 2 kezi fizikai munkában és párszor elméletben is ott kellett lennem. Nézzétek el nekem.
júl. 31. 16:41
 86/151 anonim ***** válasza:
20%
Érdekes még az is amióta kirobbant a háború Orsós Viktorunk nagyon teli engedte a gatyáját és egyre több olyan plakátot látok hogy Irányasereg.hu! Most hirtelen mindenki katona akar lenni mert annyira menő de azt megnézném hogy ezek közül ki is gondolja ténylegesen hogy komolyabb katona lesz aki majd fegyvert rántana az Oroszok vagy az Ukránok ellen. Szerintem legtöbben csak divatból választják mert jobban fizet mint a szakmunka. Eddig nem keresték a katonákat ameddig nem volt háború viszont a kötelező sorkatonaság eltörlését az MSZP-SZDSZ koalíciónak köszönhetjük 1994-ben. Úgy voltak vele hogy "majd a NATO megvéd minket". Ennyit gyengült volna a NATO hogy már Iranyasereg.hu?
júl. 31. 16:46
 87/151 anonim ***** válasza:
20%
Írok példát. Középiskolai férfi osztálytársam idejében nem volt még háború mégis ment pár hónapig vagy évig katonának. A női ismerősöm eddig nem ment katonának de amióta Orsós befosott (Irányasereg.hu) már egyből ment érettségizni és katonának jelentkezni. Tipikus, bármi csak ne a szakmunka de akkor 3 évet elcseszett feleslegesen az életéből. Ha annyira vonzott a női ismerősömet a katonaság már hamarabb mehetett volna és már régebb óta az lehetne. Most sokan csak "divatból" mennek katonának!
júl. 31. 16:50
 88/151 anonim ***** válasza:
58%

Jó, értjük. Tehát ebből a példából kiindulva a nők buták, gonoszak, pökhendiek, beképzeltek, önzőek, nagyravágyók, szélhámos gerinctelen haszonlesők.

Tudod mit, ne foglalkozz velük akkor. Hagyjad őket ha ennyire borzalmasak. Legyél inkább buži vagy élj cölibátusban, oké?

Hagyd a nőket békén.

júl. 31. 16:58
 89/151 anonim ***** válasza:
26%
88-as! Frusztrált vagy? ;)
júl. 31. 16:59
 90/151 anonim ***** válasza:
26%
Tudom, fáj az igazság nektek!
júl. 31. 17:00
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.