Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pocakos melós nem érdemel vékonyabb típusú nőt?
Az öngyilkossághoz a saját hülyeséged kell.
Menjél Afrikába, potyogtassátok a porontyokat!
Csak maradjatok is ott, mert ott felfele húzzátok a színvonalat, itt meg le.
Ha nem változtattok a hozzáállásotokon akkor előbb-utóbb mindenki elfordul.
Nem.
De egy pocakos tanár se.
Fogyjon le aki szép vékony nőt akar!
76-os! Nekem nincsen érettségim lehet ezért nem áll már nagyon szóba velem a női ismerősöm de 1 valamit nem értek. Tanult 3 évig szakiskolában azért hogy megszerezzen egy szakmát amiben szóta sem dolgozott. Megcsinálta a szakmáját és egyből ment továbbtanulni magyarán érettségit szerezni, de akkor hogyhogy nem a szakmájában dolgozott tovább érettségivel, miért katonának ment? Lehet azért mert a katonaság jobban fizet mint a szakmunka. Tipikus mostani fiatal mentalitás, 2 kezű munka nem divat már mivel keveset fizet, ebben részben egyetértek, de akkor mi lesz a szakmunkával és a gyárakkal a jövőben? Befognak fuccsolni vagy mi? Ma világban már mindenki cégvezető akar lenni vagy vállalkozó, vagy valami járművezető például a BKV-nál. Kifogja akkor szerelni a villanyt ha nem lesz villanyszerelő, kifogja lefesteni a házat ha nem lesz festő, kifog majd a gyermekeitekre főzni az iskolában ha nem lesz szakács, kifogja majd legyártani a különböző termékeket a gyárakban ha nem lsz gyári melós? Érdekes kérdések ezek nemde? A legszörnyűbb az egészben viszont az a hatalmas felszínesség ami tönkreteszi az emberiséget. Ahogyan régebben írtam a női ismerősöm ameddig szakmunkás végzettsége volt, szóbaállt velem és állandóan írogattunk, meg találkoztunk, amióta magasabb végzettséget elért az életében mint én nem hogy nem keres de még vissza sem nagyon ír.
Akkor kérdezem én tőletek, miért pontoztok le állandóan ha most az élet megint engem igazolt? Ennyire frusztráltak vagytok kedves Gyakori Kérdések oldal felhasználók ha leírva látjátok az igazságot? Én mindig az igazság pártján leszek, nem a hazugság és felszínesség pártján!
Jó, értjük. Tehát ebből a példából kiindulva a nők buták, gonoszak, pökhendiek, beképzeltek, önzőek, nagyravágyók, szélhámos gerinctelen haszonlesők.
Tudod mit, ne foglalkozz velük akkor. Hagyjad őket ha ennyire borzalmasak. Legyél inkább buži vagy élj cölibátusban, oké?
Hagyd a nőket békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!