Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves , apatestes , szegény melós férfinek van esélye ?
Ismerős ez a kérdés, mintha már hetente legalább egyszer újra kikerülne.
Nem lehet hogy már többször feltetted ezt a kérdést?
Lehet több hasonló problémájú kérdező van az oldalon. Erre tényleg nem gondoltál?
Ha a higiénia rendben van, akkor igen. (Fogak, tiszta körmök, etc.)
Nekem is volt 18 évesen egy átlagos macitestű, vidékről Budapestre felköltözött melós pasim, aki harmincvalahány éves volt akkor. Én pedig sportos testalkatú, jól néztem ki, (nyilván tanuló voltam még). Nagyon tudott szeretni, iszonyat humora volt, kedves volt. Én szerettem. Szóval nem lehetetlen. Bár a vége nem lett happy end, mivel elkezsett többet inni a kelleténél, amit én már nem tudtam és nem is akartam tolerálni. Hogy ez most a melós mivoltja miatt volt, vagy mert ízig vérig vidéki volt nem tudom, de a lényegen mondjuk nem változtat. Úgyhogy lehet találni, csak meg is kell tudni tartani...
Nem vagyok vidéki, és évente maximum 2x iszom alkoholt. Azt is csak a haverok miatt.
Ha most is csinos vagy akkor beszéljük. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!