Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szegény gyári munkás lány már főnyereménynek tekint egy mérnök pasit?
Amikor gyárban dolgoztam pénzügyesként irodán és jöttek be hozzám a vállalkozó pasik más cégektől valamint a külföldi cégektől is az "idegenek", mindig kaptam bókokat hogy hihetetlen nem is tudták eddig hogy elektronikusan es telon ilyen gyöngyörű nővel beszélgetnek, aztán mennek targyalásokra, vagy elvégezzuk amiért jöttek és mennek.
Ellenben a gyari munkás srácok:
Egyik állandóan átjön hozzám dumálni szünetekben és minden nap röhögés megy, a másik a suzuki mocival hoz visz és zenéket hoz nekem meg filmeket, az exem meg virágokat küldözget be "lestoppolni", hogy ne hajtsanak rám mások azt higyjék van barátom.
Na akkor kit választok majd?
Mondjuk még én sem tudom.
Látom a szövegértés nehezen megy.
Szerinted akkor valamelyik mérnök vallalkozo cegvezető lenne befutó?
Neked megy nehezen a szövegrrtelmezést.
Marhára nem azon mulnak kapcsolatok hogy a bizidet loboktatod e vagy a munkahelyed.
a sor mellől nem tudom hogy egyáltalán van idejük el menni pasizni, smt sor pl elég pörgős.
A legtöbb mérnök kollégám inkább az orvosi vagy jogi karról vállogat barátnőt vagy pedig baráti társaságból. De ha kövér mérnök vagy akkor nincsen esélyed ezt tapasztalatból mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!