Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak az ilyen szegény csávók találnak meg?
- nettó 450es kereset
- átlagos testalkatú
- mamahoteles
- régi autója van
- nincs diplomája
Én 450et keresek nettóba, sportos vagyok, céges autóm van és egy diplomám. Mindig ilyen fószerek találnak meg, mi lehet az oka? :(
Valszeg ez a te szinted...
Amúgy ha kicsit kevésbé tennéd egyértelművé, hogy trollkodsz, akkor jobban célba érnél.
Te is csak annyit keresel (ami átlag feletti fizetés), a céges autó nem saját...erről meg ennyit.
A diploma se egy nagy cucc a mai világba (nem lehet nagy szám ha csak 450et keresel).
Nekem diploma nélkül havi 800 a bevételem...szvl a diploma önmagában szrt se ér.
Kocsitm 1010es Kia, vehetnék újabbat is de tökéletesen. Motorom 1 éves (nagymotor).
Az hogy otthon lakik sztm is gáz.
A ferfi meg ne tartson el, hiszem ha gyerek van is lapok pénzt (450ből egész jó), ha előtte dolgoztam.
Persze azt vársz el amit akarsz...vagy lesz vagy nem.
N 31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!