Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom 30 évesen proli randi helyszínnek az Árkád/ Westend stb bevàsárlóközpontokat?
Figyelt kérdés
ma 12:16
1/28 anonim válasza:
Sokat plázáztam az exeimmel, nem gondolom rossznak
2/28 anonim válasza:
Valóban elég nyomi.
És nem, nem Michelin csillagos étterembe kell menni, de azért 30 évesen ne legyünk már 14 éves tinik szintjén.
3/28 anonim válasza:
Nekem sem tetszene, pláne ahol a legtöbben vannak, saját gondolatomat sem hallom
4/28 anonim válasza:
Ha ott keresel egy beülős szeparált helyet akkor nem gáz.
5/28 anonim válasza:
Attól függ, hogy mit csináltok ott. ha pl. mozi + kaja + veszel neki valamit, az jó. Bár mi inkább a MOM - ot választjuk erre. A WE egy retek C hely lett sajnos, mióta spórolnak az őrökön. (Míg pl. a Budagyöngyébe be sem engedik őket.)
6/28 anonim válasza:
Ha el mentek étterembe, moziba akkor normális.
Ne a séta legyen a program huszonévesen már.
7/28 anonim válasza:
Hogyha az a program, hogy végigjárjátok a plázát, az szerintem sem optimális, de beülni egy kávézóba teljesen jó. Randi lényege, hogy megismerjük egymást, nem muszáj vagyonokat költeni első randira.
8/28 anonim válasza:
Max mozit tudok ekepzelni, vagy egy kávézót. De hogy céltalanul bolyongjon a Westendben 2 30as randi címszó alatt, hááát 😀Ahogy írod, proli. Maradjon ez meg a tizenéveseknek, akik kint fáznak és nincs pénzük más programra.
9/28 anonim válasza:
Értem én a beülést, de komolyan, nem találnak jobb helyet a WestEndnél?
Budapest tele van normális kávézókkal, miért kell egy zsúfolt, hangos, megkérdőjelezhető alakoktól hemzsegő plázába menni?
Megérteném, ha nem lenne más, de így egyszerűen igénytelen.
Fejenként 1-2 ezer forinttól már abszolút kulturált helyet lehet találni a közelben.
10/28 anonim válasza:
8. Külföldön, pont az ilyenek, meg a csövik miatt, vannak belépődíjas plázák! X összeg, vissza nem kapod, ha 5 másodperc múlva ki is jössz, de bent 100% levásárolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!