Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én gondolom 30 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom 30 évesen proli randi helyszínnek az Árkád/ Westend stb bevàsárlóközpontokat?

Figyelt kérdés
ma 12:16
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
13%
A legjobb olyan kávézóba menni, ahol 2000 Forint az egydecis pohár gagyi kávé, jónak hazudva, csak mert "ez sztárbáksz öcséjm!!! menőű!"
ma 12:52
 12/29 anonim ***** válasza:
40%

11.

- Kötelező?

- Sajna normál helyeken is 1000 felé van már.

- Te hol kávéznál a csajoddal, egy automatánál, de rá szólnál, hogy semmi extra cukor, meg ilyen úri huncutság, hogy tej.

ma 12:57
 13/29 anonim ***** válasza:
13%

12.

Kétezerért magamnak se veszek ilyet, mert nem szeretnek, ha átakarnak verni.

Találni kell egy olyan helyet, ami normális árakkal dolgozik, és nem néznek nyíltan hülyének (sajnos ez ritka), de nem is gagyi mellé. Vidéken nagyobb erre az esély, mert itt sok helyen 2000 Forintból eszel is vagy egy nagy jegeskávét kapsz érte, fagyival kiegészítve a belsejében, habbal, kávédarabkákkal a tetején. És nem egydeci, hanem szép nagy elegáns pohárban felszolgálva.

Na, ott nem érzem, hogy átvernének, fair ár, kis haszonkulccsal.

Pesten viszont... Kapzsi férgek gyülekezete van, akik a nyugati bérekhez szabják az áraikat és nem is titkolják, hogy át vagy b...va. A Balaton még ilyen undorító hely, de azt könnyebb kikerülni.

ma 13:01
 14/29 anonim ***** válasza:
0%
*nem szeretem (a félreírt "nem szeretnek" helyett)
ma 13:01
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondolom annak.

Egyébként a randi helyszíne csak a kiindulópont. Onnan utána el is lehet menni. Amilyen hideg, barátságtalan, párás idők voltak mostanában, megértem, hogy valaki nem az utcán akar várni rám vagy várakoztatni engem. Ott legalább meleg és kellemes idő van.

ma 13:02
 16/29 anonim ***** válasza:
39%
13. Akkor se Budapestre, se nyaralni ne járj! Turis ruha, ingyenkonyha, híd alja, és máris nem vagy átverve, lehúzva!
ma 13:04
 17/29 anonim ***** válasza:
16%

16.

Szereted, ha átvernek, igaz? Na, miatta olyan a helyzet, amilyen. Kell is a világnak sok-sok ilyen idióta, akiknek eladható bármi, 500%-os haszonkulccsal.

Nem akarsz kavicsokat venni? Most olcsó, csak 5000 darabja, csak neked, csak most.

ma 13:06
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Én nem annyira vagyok oda a plázákért személy szerint, randihelyszínnek kifejezetten alkalmatlannak tartom. Jobban szeretem, ha a randipartneremmel nem egy ilyen ingerekkel teleszórt, forgalmas meg hangos helyen találkozunk, hanem nyugalomba, ahol tudunk egymásra figyelni.

Szerintem teljesen vállalható vélemény az is ha valakinek okés, meg az is ha valakinek nem és ezt lehet simán kommunikálni a másik fél felé.

ma 13:08
 19/29 anonim ***** válasza:
63%

17. Trollkodsz, vagy ennyire egyszerű gyerek vagy? Nyilván magamnak nem veszek reggelente 2000-ért kávét, de a RANDI az más!

De ilyen alapon, ahogy te gondolkodsz, 100-ból, 90 dolog lehúzás. Cipő, ruha, kaja, villany, benzin, óra, telefon, wc papír, orvos,...

ma 13:10
 20/29 anonim ***** válasza:
18%

19.

Meg kell találni azt, ahol nagyjából tisztességes az ár-érték arány.

Mondok két példát, ahol nem.

1.Sztárbáksz.

Aránytalanul drága. Az érték még esetleg megvan, de ilyen áron nettó átverés.

2.McDonalds és társai

Na, ez az ami olcsó, de cserébe olyan hitvány szemetet adnak, hogy itt is át vagy verve.

Mi a megoldás?

Pl. egy vidéki étterem, aminek neve van a környéken. Árban elmarad a sztárbáksz rablásától, de színvonala azért bőven magasabb, mint a gyorséttermeknek vagy kifőzdéknek. Igaz autóval kell oda elmenni, de megéri. Még a benzinköltséggel együtt is.

KEDVES éttermi alkalmazottak (nem egy egykedvű egyetemista odab..a elég a műanyagpoharat, aztán "lehet szlopálni, de gyorsan, mert még több pénzt akarunk"), szép elrendezés, nyugodt környezet, nagy adagok, normális árak.

Azért csak logikusabb egy nagy jegeskávét inni annyiért, mint a drágább helyen egy féldecist, ami semmivel sem finomabb? Nem etikus ez a viselkedés a vendéglátósok részéről, túlárazni a dolgokat, csak mert van olyan idióta, akinek "nem számít a pész, mert ollan gazdag vagyok-e, hogy égethetnék is, höhöhöhofwker"

ma 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!