Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak az ilyen szegény csávók találnak meg?
Figyelt kérdés
- nettó 450es kereset
- átlagos testalkatú
- mamahoteles
- régi autója van
- nincs diplomája
Én 450et keresek nettóba, sportos vagyok, céges autóm van és egy diplomám. Mindig ilyen fószerek találnak meg, mi lehet az oka? :(
2023. dec. 14. 16:04
21/41 anonim válasza:
19, nem kell a nőket lejáratni, nézd a discoveryn a gyilkos feleségeket, érdekes.
24/41 anonim válasza:
xd én vagyok akit le írtál most már tudom hogy egy sz* darab vagyok köszi :)
25/41 anonim válasza:
Olyan gyenge troll vagy (nőnek kiadva magadat), mint a reggeli harmat. Még annál is gyengébb.
🥱🥱🥱 Következő.
27/41 anonim válasza:
trollkodsz, ha meg nem, akkor óriási felszínes,bunkó, suttyó vagy
28/41 A kérdező kommentje:
450e forint az alja a határnak, hogy visz majd el nyaralni 3x ettől kevesebb fizetésből? Sehogy...
2023. dec. 15. 08:33
29/41 anonim válasza:
Mondom én, hogy troll b*szd meg. 😀😀
30/41 anonim válasza:
Figyu, én alapvetően egyetértek, hogy 450 az lófsz, amikor 1100 forint egy narancslé. (Ezt pont tegnap láttam.)
De hát banyek, te is cssak ennyit keresel... :D Ne trollkodj már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!