Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sohasem bámul meg egy nő sem, sosem szemeznek velem, akkor az azt jelenti, hogy rosszarcú meg csúnya vagyok?
Sosem tapasztalom azt a szemezést, amit gyakran szokták mondani, amiről gyakran beszélnek. Érdekes ez.
Mondjuk anno voltak negatív élményeim amikor csúfoltak. Volt amikor a fodrászom is megjegyezte, hogy "egyszerűen nem tudom, hogy milyen haj állna jól neked, mert olyan más az arcod".
Amikor a tükörbe nézem magam, akkor még tetszek is magamnak, de fotókon, videókon borzalmasnak látom magam. Ez is mitől lehet? Elképesztő.
A legtöbben furának tartják magukat fotón vagy videón. Ám nemrég a kezembe akadt a szalagtűzőről megmaradt fotóim. Azért megmaradt, mert csak azokat őriztem meg. Tablóképet, csoportképet, tarisznyát rég kidobták már, mert rossz emlékek társultak hozzá. A közösség nem volt számomra a legjobb. Gyomorideggel léptem be az Iskola kapuin, mert kiközösített az osztály. Gúny és megvetés tárgya voltam.
A képekre visszatérve amik megmaradtak amin akkoriban furának láttam magam, most 13 év távlatából már nem így látom az akkori magamat. Azthiszem ez a torz önkép amit magunkkal cipelünk. Mindig másképpen szeretnénk kinézni, mint amilyenek vagyunk ahelyett, hogy elfogadnánk magunkat, mert csak számunkra vagyunk gázok, de a külső szemlélő teljesen normálisnak lát. Talán köze van ehhez az önbizalom hiánynak is. Ami a fiatalkori traumák miatt cipelünk amik akkor értek.
Rossz a telod biztos.
Tegyel a zsebedbe egy kezituktot inkabb.
Ne hagyd lehuzni magad ,ha egyszeruen szep vagy akkor az vagy es keruld ki azokat akik nem veszik eszre a szepseged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!