Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha sohasem bámul meg egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sohasem bámul meg egy nő sem, sosem szemeznek velem, akkor az azt jelenti, hogy rosszarcú meg csúnya vagyok?

Figyelt kérdés

Sosem tapasztalom azt a szemezést, amit gyakran szokták mondani, amiről gyakran beszélnek. Érdekes ez.

Mondjuk anno voltak negatív élményeim amikor csúfoltak. Volt amikor a fodrászom is megjegyezte, hogy "egyszerűen nem tudom, hogy milyen haj állna jól neked, mert olyan más az arcod".

Amikor a tükörbe nézem magam, akkor még tetszek is magamnak, de fotókon, videókon borzalmasnak látom magam. Ez is mitől lehet? Elképesztő.

tegnap 22:05
 1/3 anonim ***** válasza:
89%

A legtöbben furának tartják magukat fotón vagy videón. Ám nemrég a kezembe akadt a szalagtűzőről megmaradt fotóim. Azért megmaradt, mert csak azokat őriztem meg. Tablóképet, csoportképet, tarisznyát rég kidobták már, mert rossz emlékek társultak hozzá. A közösség nem volt számomra a legjobb. Gyomorideggel léptem be az Iskola kapuin, mert kiközösített az osztály. Gúny és megvetés tárgya voltam.

A képekre visszatérve amik megmaradtak amin akkoriban furának láttam magam, most 13 év távlatából már nem így látom az akkori magamat. Azthiszem ez a torz önkép amit magunkkal cipelünk. Mindig másképpen szeretnénk kinézni, mint amilyenek vagyunk ahelyett, hogy elfogadnánk magunkat, mert csak számunkra vagyunk gázok, de a külső szemlélő teljesen normálisnak lát. Talán köze van ehhez az önbizalom hiánynak is. Ami a fiatalkori traumák miatt cipelünk amik akkor értek.

tegnap 22:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy igen.
tegnap 22:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Rossz a telod biztos.

Tegyel a zsebedbe egy kezituktot inkabb.

Ne hagyd lehuzni magad ,ha egyszeruen szep vagy akkor az vagy es keruld ki azokat akik nem veszik eszre a szepseged.

ma 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!