Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak hogyan reagálnátok ha egy nő megkeresne titeket ismét miután a nő kijelentette hogy nem akar veletek ismerkedni?
Tudom hulye szoke no vagyok, de rettenetesen banom hogy ezt mondtam a ferfinek, csak par randink volt, az ok amiert ezt mondtam mert nem talalkozott velem, a haverokkal volt mindennap programja es szakithatott volna ram kis idot...
Hianyzik es jo lenne vele beszelni
Biztos en reagaltam tul a helyzetet
Nem tudom ezek utan mennyire venne engem komolyan
A fontossagi sorrendje az illetonek nem valtozik. Nyilvan eszrevetted es okkal rugtad ki.
Ha te akartal lenni a legfontosabb es nem te voltal akkor soha nem lennel neki az. Csak szerepet jatszana egy darabig beetetesnek.
Az embereket nem megvaltoztatni kell hanem jol kivalasztani. Te most mellevelasztottal es felismerted. Orulj neki ,h kirugtad. 😂 😂
"a haverokkal volt mindennap programja es szakithatott volna ram kis idot..."
Milyen gyakran randiztatok?
Egyszer én beszoptam egy ilyen nővel, szóval ha magamból indulok ki akkor többször biztosan nem tenném. Aki egyszer nemet mond, azt elfogadom és nem érdekel a továbbiakban (még ha amúgy nehéz is elengedni). Az ilyen női fogyatékos játszmázástól hányok és soha többet nem mennék bele.
Ha kijelentetted, hogy nem akarsz vele találkozni akkor hagyd a francba. Elcseszted, lépj tovább, lehet már ő is ezt tette. Ne akarj visszafurakodni az életébe, elég gusztustalan dolog ez így. Tartsd magad a szavadhoz és kész.
Ha anno zavart, hogy nincs rád ideje, miért hiszed, hogy most nem zavarna?
Ő nem lett másmilyen ember. Hát te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!