Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok, ha egy férfi kijelentené első randin, hogy ő 40 alatt nem akar családot, mert ki szeretné élni a legértékesebb éveit?
Nem nőként, de...
Én azt jelenteném ki, hogy egyáltalán nem szeretnék gyereket. De azt se az első randin, hanem amikor már "esélye van annak, hogy jobban összejövünk" - ha nem tudja azt elfogadni, akkor amúgy is szakítás lett volna a vége. Igaz nálam nem ez az "érdekes" ideológia az ok, hanem ezek:
1.A kisgyerekek számomra idegesítőek a visító hangjuk engem az alien-szerű szörnyek hangjára emlékeztet.
2.Az anyagcseréje. KIZÁRT, hogy én más ember fekáliájával kapcsolatba kerüljek, undorító. Ezért nem lesz kutyám se, én nem szedem fel a szart, de nem is viselem el a kertemben pl.
3.Jó példa hiánya. Engem egy alkoholista zsarnok és a szuicid-depressziós asszony nevelt fel, szóval...
4.Az, hogy nem tudnám elfogadni, ha a gyerek betegen születik, vagy a nagyapjára kezd el hasonlítani. Nem tudnám elviselni, hogy rászabadítottam a világra egy apám 2.0-t, aki ha okosabb lesz, mint nagyapja akkor kifejezetten eredményesen lehet gonosz (apám elég ostoba, szerencsére)
5.Soha nem fogok úgy dolgozni, hogy "hát mert muszáj a gyerek miatt eltűrni minden szart", meg túlórázgatni. Hát anyád. Szintén nem kelnél fel éjjel 10 alkalommal a gyerek miatt, vagy ha mégis, annak gyors kirúgás lenne a vége.
“Érdemes inkább azt hazudni, hogy persze komoly kapcsolatot akarok, aztán halogatni évről évre a házasságot és gyerekvállalást, végül amikor 3-4 év múlva elege lesz a nőnek és lelép, akkor keresni másikat és megint eljátszani ugyanezt? (Rengeteg férfi ismerősöm ezt csinálta)”
Rengeteg sorozatgyilkos meg drogkereskedő is van, mégsem kéne követni a példájukat. Vagy te lelkiismeretfurdalás nélkül tudnád valaki idejét rabolni és hazudni neki?
Amúgy nem akkor vagy a legkelendőbb, csak ha sok pénzed van. És akkor vállalsz gyereket, amikor akarsz, én nő vagyok és 28 előtt biztos nem lesz. Ugyanis én is ki akarom élvezni a legszebb éveimet :D
"Rengeteg férfi ismerősöm ezt csinálta)"
Vagy ezt mondták neked.
"Ma már szinte mindenki tudja, h"
Lophaszt!
Max. ha gazdagok, akkor a goldiigerek körében.
Végtelen + 1 manapság az apakomplexusos lányok száma, az ilyenek lazán bevállalják, még maguktól is, mivel ezek általában istenítik a 20 évvel idősebb férjüket.
Persze ez nekem "DAFAKK", de így van.
"Csak azt nem tudom, hogy ezek a negyvenes pasik kikkel akarnak családot, mert a fiatal lányok nem nagypapa korú apukát akarnak a gyereknek"
Azt ne hidd. Ha a nőkre rátör a "gyereket akarok" érzés, mert a barátnőjének a babája annyira cuki, akkor bizony 45 éves férfi is simán jó lesz neki. Mert hát egzisztencia is kell a babavállaláshoz. A legtöbb 30 éves férfinak meg nincs egzisztenciája Magyarországon, sőt több mint a felük még mamahoteles is (KSH), így maradnak a 40 fölöttiek. És rengeteg ilyen család van, hogy a férfi az a 40-es éveit tapossa és családeltartó, a nő meg fiatal anyuka 25-30 évesen otthon van 1-2 gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!