Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti mit szólnátok, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok, ha egy férfi kijelentené első randin, hogy ő 40 alatt nem akar családot, mert ki szeretné élni a legértékesebb éveit?

Figyelt kérdés
Ma már szinte mindenki tudja, hogy a férfiak a 30-as, főleg a kései 30-as éveikben a legkelendőbbek. Nekik akkor van a kánaán, ami a nőknek a 20-as éveik elején volt. De persze ezt sok nő nem nézi jó szemmel, mert hát szerintük a férfiak nem érdemelnek semmi örömet az életben. Ezért ezeket a nézeteimet érdemes eltitkolni társkereséskor? Érdemes inkább azt hazudni, hogy persze komoly kapcsolatot akarok, aztán halogatni évről évre a házasságot és gyerekvállalást, végül amikor 3-4 év múlva elege lesz a nőnek és lelép, akkor keresni másikat és megint eljátszani ugyanezt? (Rengeteg férfi ismerősöm ezt csinálta)
2019. aug. 23. 13:47
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
83%

Èn férfikènt vàlaszolok.

Osztom Edricus vàlaszait.

Èn már első randin vagy előbb éreztetem,hogy gyereket soha a büdös életben nem akarok.

Idegesítenek,sok lemondás,párom alakját hazavàgja meg a hüvelyét.

Első randin pacelba elmondom nem akarok ès nem lesz soha gyermekem.

Őszinte vagyok,ott derüljön ki,ha megneszelem egy szikráját is,hogy akar.

Ott állok fel a randin,nem akarom egymás idejét húzni.

Ő is találja meg aki szintèn akar.

Legyen szerintem mindenki korrekt.

Nem foglalkozok,hogy mit fog gondolni a lány.

Hiszen vagy ő is ilyen gondolkodàsi ès ott kiderült már közös hullámhossz.

Ha nem tetszik neki akkor idejèben kiderült.

2019. aug. 23. 14:47
 22/29 anonim ***** válasza:
20%
Nőként azt mondom, a negyven egy férfi esetében ideális kor a családalapításra. Más kérdés, hogy valóban akkor megérik-e rá. Tehát oké, hűséges, de addig nincs házasság, gyerek, ez ok. De mi a garancia, hogy várok rá x évet, és nem fogja negyvenévesesen azt érezni, hogy neki ez még mindig nem fekszik? Én inkább ettől félnèk, és ezért mondanék erre nemet, de magával a gondolattal nincs problémám.
2019. aug. 23. 16:39
 23/29 anonim ***** válasza:
66%
A férfiak 28 éves korukig vannak a csúcson,utána már kezdenek csúnyulni rendesen.Biztos van olyan balek nő,aki hajlandó egy 40 feletti tatával családot alapítani,de ez inkább a 30 feletti,nem túl szép nőkre jellemző.
2019. aug. 23. 18:31
 24/29 anonim ***** válasza:
Borzalmasan sok az apakomplexusos lány. Tanár voltam két évvel ezelőttig egy gimiben 33 évesen. 3-4 tizenhat-tizenhét éves lány is szerelmet vallott, és hozzám akartak költözni
2019. aug. 23. 21:42
 25/29 anonim ***** válasza:
Természetesen szóba sem jöhettek.
2019. aug. 23. 21:43
 26/29 anonim ***** válasza:
90%

10

A 45 éves férfivel le is kell feküdni a gyerekhez, méghozzá valszeg sokszor... (45 éves férfitől ritkán esel elsőre teherbe). És ha ehhez nincs gusztusa a nőnek, mert nem vonzó a pasi, akkor sajna úgy marad a pasi a pénzével meg a terveivel az életére... más kérdés hogy a nő is megszívhatja, de a szex akkor sem megy megrendelésre bocsika.

2019. nov. 27. 14:33
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lehetnek ezek a legertekesebb evei, a fel eletet vegigdolgozta mar. Vannak tole fiatalabb, sarmosabb ferfiak, tele energiaval. En 28 eves letemre nem jonnek ossze egy 40-es pasival.
2019. nov. 27. 22:41
 28/29 anonim ***** válasza:
52%
legaktívabb és tudatos dolgozó évei egy férfinak a 40-es évek. Akkor érik be anyagilag a legtöbb férfi. Egy nő 35 felett neccesen esik teherbe, biológiailag egy férfi 5-7 évvel később épül le, 40 felett is tud gyereket nemzeni akár elsőre.
2019. nov. 28. 21:13
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Annyit tennék hozzá, hogy egy egészséges nő is elsőre teherbe tud esni 40 felett, van rá pár példa a családunkban.. Amennyiben nem nála 20 évvel idősebb férjjel próbálkozik.
2019. nov. 28. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!