Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti mit szólnátok, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok, ha egy férfi kijelentené első randin, hogy ő 40 alatt nem akar családot, mert ki szeretné élni a legértékesebb éveit?

Figyelt kérdés
Ma már szinte mindenki tudja, hogy a férfiak a 30-as, főleg a kései 30-as éveikben a legkelendőbbek. Nekik akkor van a kánaán, ami a nőknek a 20-as éveik elején volt. De persze ezt sok nő nem nézi jó szemmel, mert hát szerintük a férfiak nem érdemelnek semmi örömet az életben. Ezért ezeket a nézeteimet érdemes eltitkolni társkereséskor? Érdemes inkább azt hazudni, hogy persze komoly kapcsolatot akarok, aztán halogatni évről évre a házasságot és gyerekvállalást, végül amikor 3-4 év múlva elege lesz a nőnek és lelép, akkor keresni másikat és megint eljátszani ugyanezt? (Rengeteg férfi ismerősöm ezt csinálta)
2019. aug. 23. 13:47
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

És ezek a "családfenntartó" műszakosok-túlórások halnak meg legtöbben az ötvenes évei közepén.

2019. aug. 23. 14:15
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, hogy ha ÉLNI akar, ami itt általában basznit jelent, akkor miért nem egyéjszakásokat keres? Én sem akarok gyereket, de nem akarok csak egy fix pina lenni, míg nem jön a következő.
2019. aug. 23. 14:18
 13/29 anonim ***** válasza:
69%
Nemigen fognak a mai 20on éves lányok 40es pasiknak szülni,max.ha annak 2 bmw - je meg rózsadombi kecója van.
2019. aug. 23. 14:18
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem miért nem keresel alapból egy olyan hozzáállású nőt, mint amilyen te vagy. Rengetegen vagyunk, akik nem akarnak se esküvőt, se gyereket, meg se kell játszanod magad.
2019. aug. 23. 14:20
 15/29 anonim ***** válasza:
73%

De a fiataloknak se :D De jól teszik, ebben az országban nem éri meg. Itt olyan világ lesz nemsokára...

Meg amúgy is, mire. Szegény gyerek olyan csodálatos etnikai arányok között nő majd fel, hogy jobb nem is belegondolni. A munkahelyi stabilitás meg már nem olyan, mint régen, hogy Józsibácsi lehúzott 42 évet egyhelyen aztán nyugdíjba ment, jól elvolt, hanem "hát szevasz megszűnt a cég" "hát szevasz, leépítés" "hát szevasz, túl öreg vagy" "hát szevasz, elvesszük a nyugdíjelőtakarékosságidat, einstand"

Így nem is lehet.

2019. aug. 23. 14:21
 16/29 A kérdező kommentje:

"Nemigen fognak a mai 20on éves lányok 40es pasiknak szülni"

Hát a valóság nagyon nem ezt mutatja. Az egész gyerekvállalás téma 90%-ban a nők miatt van, mert nekik ösztönük ez a szülés. A legtöbb férfi csak akkor vállal gyereket, ha egy nő erre rákényszeríti, mert azt mondja neki, hogy vagy házasság és gyerek, vagy szakítás.

2019. aug. 23. 14:21
 17/29 anonim ***** válasza:
84%

"A legtöbb férfi csak akkor vállal gyereket, ha egy nő erre rákényszeríti"

És még te csodálkozol, hogy nem kellesz senkinek? Ilyen b..romságokat is csak egy egysejtű tud kitalálni. És az a baj, hogy igeként terjesztitek az ilyet.

Gondolom te is csak kényszer gyerek vagy, gondolom apád se akart téged, csak anyád kikényszerítette tőle a gyerekcsinálást.

2019. aug. 23. 14:23
 18/29 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem mondtam, hogy nem kellek senkinek.
2019. aug. 23. 14:32
 19/29 anonim ***** válasza:
95%
Haha,persze.Megint a nők . Mert minden nő akar gyereket. Nem mindegyik,megsúgom s aki akar ,az is meggondolja 5x hogy kinek. ( természetesen nem a megélhetési gyerekszülőkről írok)
 20/29 anonim ***** válasza:
82%

"És rengeteg ilyen család van,"

Hol????

Nagy tévedésben vagy, a pasik is akarnak gyereket, csak gyakran a haveroknak letagadják, mert cikinek érzik, mert akkor a macsót kell adni.

Én valahogy soha nem lennék olyan elkeseredett, hogy 20 évvel idősebb pasival képes legyek lefeküdni. Brrr. Apám korosztálya.

1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!