Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gondolják itt az emberek, hogy akár felelőtlenség is lehet látatlanban kijelenteni, hogy csalja a másikat a párja?
Nem annyira ismerem az oldalt, nem lógok itt folyton, de azért pár ilyen kérdést láttam, ha a nő aggódik, hogy a férfi csalja, akkor sok az olyan válasz, hogy ne sárkánykodjon, ne legyen paranoiás, hagyja élni szegény pasit, sőt, amíg őt szereti és hozzá megy haza, addig nem is baj.
Ha meg fordítva vannak a nemek, akkor minden gyanús, szabad vájkálni a másik privát szférájában, esetleg másokra hallgatni, mert a nők hazudnak magukról, 3-mal meg kell szorozni a partnereik számát, meg ilyenek. Ha pedig bármilyen minősítésben is színes bőrű férfi van a képben, akkor pláne.
A párom a fejébe vette, hogy megcsalom, kiírt ide kérdést, és többen is beírták, hogy igen, csalom, nyomozza csak ki. Pedig soha nem csaltam meg.
Bántalmazás lett a vége.
Nem okolom a válaszolókat, csak azért mégsem ártana kicsit körültekintőbbnek lenni, és nem itt kiélni a keserű nőgyűlöletet, ribizést olyanokon, akikről nem tudjátok biztosra, nem tudjátok miféle pszichopatát bujtogattok éppen fel.
Aki normális válaszoló (szerencsére sokan vannak), ne vegye magára.
Úgy, hogy felképelt, mert megemeltem a hangom, "pofátlanul tagadtam" a megcsalást, meg azért, mert szerintem nincs gond azzal, hogy arab főnököm van Magyarországon.
Később pedig a bugyimba nyúlt, és agresszívan markolt, csípett, mert szerinte a nőknek a béküléshez durva békülős szex kell, és az exemnek "hagytam", és csak akkor hagyta abba, amikor sírva rúgtam, ütöttem.
Sajnálom. Ha nem bízik mmeg benned az már nem jó jel.
1#
ÉS az előzmények:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
Nos, ettől függetlenül te éltél évekig egy elmebeteggel.
Itt nincs felelősségrevonás, csak szólok. Egy névtelen oldal névtelen felhasználóival akarsz veszekedni.
Megjegyzem emellett: a beérkező infók alapján több mint valószínű volt, hogy megcsalod.
Hát, annak valahol örülök, hogy megtudtam, milyen. Viszont olyan szintű képmutatásban és átverésben volt részem, hogy egyelőre fogalmam sincs, hogyan fogom kiheverni.
Évekig szinte szolga szinten nyalta a fenekem, szerinte mindenben tökéletes voltam, mindenben igazat adott, totálisan feministának is adta elő magát. Tavaly, év végén kezdett el kötekedni nagyon enyhén az öltözködésem miatt, de azt sem lehetett olyan komolyan venni.
Most pedig elborult, megütött, megtudtam, hogy átnézte a telefonom. Cserébe én is átnéztem az övét, és be volt lépve erre az oldalra is, megnéztem a kérdéseit, és szerintem egy életre lesokkolódtam. :(
Ez az ő kérdése, és itt fejtettem ki, hogy mi történt, és be is linkeltem pár kérdését:
Szerintetek annak mennyi a valószinűsége hogy vasárnap a férj feltesz egy kérdést a gyanúja miatt majd a feleség hétfőn már meg van verve?
Kamu az egész!
# 8
Mondjuk ha elolvasod a linkelt kérdéseket látod, hogy nemcsak hónapokra, hanem évekre visszamenőleg vannak elmebeteg kérdései az illetőnek, látszik a stíluson, hogy ő az, és már ennek a megcsalós kérdésnek is már novembernek ott az előzménye, ahogy ugyanazokon a ruhadarabokon akad fenn, mint most, és már a szavazás válaszlehetőségei, között is ott vannak az agresszív, vádaskodó gondolatai. Szóval rohadtul nem vasárnap indult a dolog.
Persze, biztos kiagyalt egy több éves trollkodási tervet, amit szépen felépített, olyan valószínű, qrva nagy haszna lenne tényleg. :D
Én pedig még azt is tudom, hogy arról a bizonyos "rosszéletű" nőről több kérdése is volt, amiket töröltek, mert azt fejtegette, hogy erőszakos mellfogdosást érdemel, meg hasonlók. Ez is szépen egybevág azzal, hogy a barátnőjét is erőszakosan fogdosta.
Szerintem gusztustalan ilyennél azzal jönni, hogy kamu, mert lehet, hogy egy bántalmazott ember bizalmát veszed el azt illetően, hogy kaphat segítséget, fognak neki hinni egyáltalán.
De egyeseknek gondolom csak az létezik, hogy vagy egy écces, négerekkel, arabokkal, cigókkal gumi nélkül kefélő , igénytelen ordas hazug ribi egy nő, vagy ha mégsem, sőt, a pasas az elmebeteg, akkor kamu a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!